Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Uutishuone

Rauten puuntyöstökoneet hyötyvät Systen osaamisesta

Kun puuntyöstökoneita valmistava Raute etsi kumppania sähköasennuksiin, valinta kohdistui Systen automaatiotekniikan ammattilaisiin. Siitä lähtien yhteistyö on jatkunut jo yli 10 vuoden ajan. Luotto Systen asentajiin on siis kova. 

AJV-Machine luottaa Systen asentajien osaamiseen 

AJV-Machine suunnittelee, valmistaa, kokoonpanee ja toimittaa rullamuovauskoneita sekä kokonaisia tuotantolinjoja. Systen tehtävä on toimia heidän luotettavana sähköasennuskumppaninaan.

Lukuisat yritykset luottavat Systen ATEX-osaamiseen

ATEX-tilat, eli räjähdysvaaralliset tilat, ovat tiloja tai alueita, joissa käsitellään räjähdysvaarallista materiaalia. Esimerkiksi kaasuteollisuuden tilat, puuteollisuuden tilat, leipomot, lakkaamot ja maalaamot voivat olla ATEX-tiloja. 

Viking Maltin uusi mallastamo on entistä monipuolisempi ja automatisoidumpi

Kun Viking Malt päätti rakentaa uuden mallastamon, tehtaasta haluttiin pitkälle automatisoitu. Tarvittiin siis kokenut kumppanin auttamaan rakentamisessa. Valinta kohdistui tietenkin Systeen ja Esysiin.

Ainoaa laatuaan Suomessa – Syste toteutti vaativan tehdasurakan asiakkaalleen

Kun eräs suomalainen yritys etsi toteuttajaa tehtaalle, jossa yhdistettäisiin monta erilaista työvaihetta saman katon alle, he löysivät Systen. Otimme haasteen vastaan!

Syste on vahvoilla myös isojen toimijoiden kumppanina

Suuret organisaatiot ovat tottuneet toimimaan suurten toimijoiden kanssa. Pienemmän yrityksen kanssa toimimisessa on kuitenkin omat etunsa. Lue blogista, miten Syste palvelee asiakkaitaan.

Syste toteuttaa ketterästi myös ison skaalan tehdasprojekteja

Syste Oy:ltä löytyy kapasiteettia ja erityisosaamista myös suuren kokoluokan tehdasprojekteihin. Lue pitkäaikaisen asiakkaan kokemuksia!

Teollisuuden kunnossapitoa ja tuotannon kehittämistä parhailta ammattilaisilta

Syste tarjoaa teollisuuden aloille sähkö- ja automaatioasennusta, suunnittelua sekä kunnossapitoa. Jatkuvan kunnossapidon palvelu nostettiin viime vuonna projektitöiden rinnalle omaksi liiketoiminta-alueekseen, jotta asiakkaita voidaan palvella entistäkin kokonaisvaltaisemmin.

Uudella palvelumallilla kohti helppoa ja läpinäkyvää asiakaskokemusta

Olemme uudistaneet palvelumalliamme, jotta se tarjoaisi nykyisille ja uusille asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Uudistusten keskiössä ovat uusi verkkopalvelu, selkeämpi palveluiden jaottelu sekä yrityskuvan kirkastaminen.

Kunnossapitoasentaja (avoin hakemus)

Avoimet paikat 3 kpl (klikkaa otsikkoa)

Kunnossapitoasentaja (Sähkö/automaatio)
Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä.

Kunnossapitoasentaja
(Mekaniikka)
Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, koneiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia koneistus ja hitsaustöitä.

Systen vuosi kuvina − tapahtumia, koulutuksia ja tiivistä yhteistyötä

Vuosi 2019 on ollut Systelle vauhdikas, työntäyteinen ja haastava. On aika kiittää loistavaa henkilöstöä ja suunnata katse tulevaan.

Työturvallisuus on systeläisille sisäänrakennettu toimintatapa

Systen lähtökohtana on alusta asti ollut työyhteisön luonnollinen turvakulttuuri.

Yrityskumppanuus rakentuu yhdessä asiakkaan kanssa

“Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan”

Syste tuo mukanaan kovan luokan osaamista

“Systen työntekijät eivät ole pelkästään apukäsiä kiireen keskellä, vaan he tuovat työmaille vaativaa osaamista ja ammattitaitoa.”

Ihmisjohtaminen onnistuu myös etänä

Me olemme onnistuneet luomaan tiiviin me-hengen ja toimivan johtamiskulttuurin, vaikka työntekijämme työskentelevät toisistaan erillään.

Tekijöistään tämäkin yritys tunnetaan

Meillä työntekijöiden arvostus ei ole pelkkää sanahelinää, vaan sille on todella vankat perusteet. Rekrytointistrategiassamme olemme pyrkineet löytämään riveihimme tekijöitä, joilla on kyky itsenäiseen toimintaan ja vastuunkantoon. Meidän työntekijämme nauttivat vapaudesta, mutta ottavat mielellään myös vastuun omasta työstään.

Asennusvalvoja (avoin hakemus)

Asennusvalvojan työtehtävinä on valvoa kone- ja laiteasennuksia sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä sekä tarvittaessa osallistua asennuksiin. Valvontatyön ja asennuksen lisäksi asennusvalvojan tehtävänä on työskennellä sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Vanhempi automaatioasentaja (avoin hakemus)

Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Asennustöiden lisäksi tehtävänä on työskennellä sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmamiesten kanssa.

Automaatioasentaja (avoin hakemus)

Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina.

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö