Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Asennusvalvoja (avoin hakemus)

Asennusvalvojan työtehtävinä on valvoa kone- ja laiteasennuksia sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä sekä tarvittaessa osallistua asennuksiin. Valvontatyön ja asennuksen lisäksi asennusvalvojan tehtävänä on työskennellä sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä asiakkaan edustajan, projektin mekaniikka- ja sähkösuunnittelijoiden sekä ohjelmamiesten kanssa. Tarvittaessa tehtävänä voi olla myös toimia tiiminvetäjänä isommissa asennuskohteissa.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa, mutta myös pidemmät asennukset kauempana kotimaassa tai ulkomaan asennuskohteet ovat mahdollisia. Työ tapahtuu itsenäisesti projektisuunnitelman mukaan yhdessä asiakkaan projektinjohdon ja asennustiimin kanssa. Valvoja kantaa vastuun projektin aikataulusta ja materiaaleista sähköasennusten osalta sekä laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta sekä tarvittaessa myös koko automaation asennustiimistä.

Edellytämme valvojalta automaatioteknikon tai -insinöörin tutkintoa sekä vahvaa kokemusta alalta. Luonnollisesti työssä tarvitaan laajaa ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten ja prosessien vaatimuksista. Valvojan pitää osata soveltaa ja korjata asennuskuvia sekä tuntea erilaisten prosessin keskeisten instrumenttien kytkennät ja toiminnat. Valvojan pitää pystyä konfiguroimaan taajuusmuuttajat sekä väylän komponentit sekä tuntea yleisempien automaatiolaitteiden toimintaperiaatteet ja tarvittaessa etsiä ratkaisuja prosessin anturointiin tms. Logiikoiden toiminta pitää olla hallussa ja ohjelmointitaito on toimessa eduksi. Erilaiset teollisuuden keskusten, asennuskaapeleiden, väylien sekä maadoitusten asennuksien standardit pitää olla tuttuja. Myös vianetsintä, erilaiset mittaukset sekä mittauspöytäkirjojen teko on oltava hallussa.

Työntekijöillämme on kaikilla oltava voimassa työturvallisuus-, sähkötyö-, tulityö- sekä ensiapukoulutuskortit. Työntekijällä tulee olla hyvä suomenkielen taito sekä suullinen ja kirjallinen englannin osaaminen.

Jos haet uusia haasteita ja kaikki edellä mainitut speksit osuvat kohdalleen, niin ota ihmeessä yhteyttä. Ja jos jokin ei juuri nyt tai vielä ihan ole just noin, niin kannattaa silti lähestyä, koska meillä asenne ratkaisee, kaiken muun voimme opettaa.

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö