Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Teollisuuden kunnossapito

Hanki teollisuuden kunnossapito kokeneelta ammattilaiselta!

Kunnossapito ja tukipalvelumme sisältää automaatiojärjestelmien luotettavuuteen keskeisesti liittyviä palvelutuotteita. Palvelut kohdistuvat järjestelmien elinkaaren kaikkiin vaiheisiin ja tukevat asiakkaan omia prosesseja saumattomasti. Esimerkiksi jatkuvan ylläpidon, ennakoivan huollon tai päivystyksen kaltaiset kunnossapitoon liittyvät työt kuuluvat Systen osaamiseen.

Teollisuuden kunnossapito onnistuu näppärästi Systeltä.

Automaatiojärjestelmien kunnossapito tehokkaasti Etelä-Suomen alueella

Kunnossapito varmistaa, että asiakkaamme pystyvät keskittymään omaan liiketoimintaansa ja vapauttamaan resursseja automaation ylläpidosta kuten huollosta, varaosahankinnasta, logistiikasta tai asennuksesta.

Teollisuuden kunnossapito -palvelun avulla voidaan lisätä tuotantolaitoksen prosessien luotettavuutta eli vähentää turhia seisokkiaikoja sekä jatkaa prosessin laitteiden elinkaarta ja näin siirtää kalliita uuslaitehankintoja.

Selkeä ja tehokas kunnossapito

Laajan verkostomme kautta saamme nopealla toimitusajalla kaikki kunnossapidossa tarvittavat varaosat kustannustehokkaasti suoraan paikan päälle ja asennukseen olipa kyseessä sitten sähkömoottori, anturi, taajuusmuuttaja tai logiikka. Kauttamme saa myös dokumentointiin, ohjelmointiin tai prosessin säätöön liittyvät palvelut.

Teollisuuden kunnossapitotyöt toteutetaan kokeneiden asentajien toimesta asiakkaiden tarpeen mukaan joko kokoaikaisena paikalla olona, päivystyksenä tai kutsusta paikalle tuotuna palveluna. Jokaiseen malliin on räätälöitävissä asiakkaalle sopiva kokonaisuus, joka varmistaa tarvittavat resurssit oikeaan aikaan tarpeen mukaan. Tarvittaessa voimme ottaa myös vastuullemme koko palvelun, eli kunnossapito ja sen suunnittelu sekä toteutus.

Kunnossapidon avulla laitteet pysyvät toimintakunnossa.
Kunnossapito on tarkkuutta vaativaa toimintaa.

Koko osaamisemme on käytettävissänne

Teollisuuden kunnossapito on tarkoitettu kaikenlaisille nykyaikaista tekniikkaa käyttäville teollisuuslaitoksille. Systellä on kokemusta mm. elintarvike-, cleantech-, metsä- ja metalliteollisuuden laitteista ja tarpeista. Systeltä tilaavalla asiakkaalla on käytettävissä kaikki Systen osaaminen kuten teollisuuden sähköasennukset, tuotannon laitteiden automaation asennus ja modernisoinnit, automaatiosuunnittelu ja keskusvalmistus.

Teollisuuden kunnossapito ja toiminnan kehittäminen

Koska tiedostamme teollisuuden laitteiston häiriöttömän toiminnan tärkeyden, pyrimme normaalin kunnossapidon ohella auttamaan asiakasta parantamaan prosessien luotettavuutta ja kehittämään prosessien tuottavuutta mahdollisuuksien mukaan.

Teollisuuden kunnossapitoon kuuluu havaittujen huomioiden ja puutteiden tuominen tilaajan tietoisuuteen sekä mahdollisten parannusehdotusten esittäminen liittyen prosessin laitteiden toimintaan. Voimme tuoda asiakkaiden käyttöön jatkuvan parantamisen ohjelman, jonka avulla asiakas saa systemaattisesti tuotantoa tai laitteistoa parantavia ehdotuksia. Kauttamme asiakas saa käyttöönsä työkalut tehokkaaseen raportointiin, resurssien ohjaamiseen, laitekannan kunnossapitoon sekä tarvittavien varaosien hankintaan.

Kunnossapito ja kunnossapitotyöt onnistuvat alan ammattilaiselta.

Kunnossapito tarjoaa lukuisia hyötyjä 

Kunnossapito tarjoaa paljon hyötyjä yritykselle, kun toimenpiteet toteutetaan osaavan ammattilaisen toimesta. Teollisuuden kunnossapito on myös modernia riskienhallintaa. Ovathan seisokkiaikojen tai vaurioiden aiheuttama tuotannon keskeytys sekä materiaalien ja laitteiden korjauskustannukset usein merkittäviä. 

Kokeneiden asiantuntijoidemme ja modernin teknologian avulla pystymme ennakoimaan potentiaalisia riskejä ja suunnittelemaan tehokkaat sekä kustannustietoiset kunnossapitotoimenpiteet. 

Kunnossapidon hyödyt: 

  • Tuotantolaitteet pysyvät toimintakunnossa 
  • Työntekijöiden aikaa säästyy 
  • Tuotantolinja toimintavarmuus kasvaa 
  • Riskienhallinta helpottuu 
  • Vähentää tuotannon pullonkauloja 

Laadukas kunnossapito onkin siis kannattava palvelu, kun teollisuuden toimintavarmuus ja riskienhallinta halutaan maksimoida. Teollisuuden kunnossapito kattaa laitteistojen ja tuotantolinjojen tarkastukset, huoltotoimenpiteet sekä tuotantolaitteiden jatkuvan kehittämisen. 

Emme ainoastaan korjaa ja huolla laitteita, kun ne sitä vaativat. Tavoitteenamme on kehittää teollisuuden tuotantoa siten, että se toimii entistä tehokkaammin myös silloin, kun kaikki laitteistot ovat kunnossa. Teollisuuden jatkuva kehittäminen, kunnossapito ja parantaminen ovat Systen ydinosaamista. 

teollisuusautomaatio

Kunnossapitotyöt asiakkaamme tarpeiden mukaan

Meillä on kattava kokemus kunnossapitotöistä. Tarvittaessa voimme ottaa vastuullemme jopa koko tehtaan kunnossapidon. Teollisuuden kunnossapito mahdollistaa tehostamisen ja resurssien optimoinnin vastaamaan tarpeita ilman turhaa resurssien seisottamista. Resursseja voidaan säätää mm. tehdasseisokkien aikana siten, että kaikki tarvittava kunnossapito ja asennus tehdään meidän toimesta oli kyseessä uudisasennukset, ennakoiva huolto tai perusparannukset.

Näin palveluhankinta etenee kanssamme

1

Selvitämme ongelman

Pyrimme oikeasti ratkaisemaan asiakkaan ongelman yhdessä asiakkaan kanssa.

2

Tarjoamme ratkaisun

Toimimme asiakkaan resurssina. Ratkaisu voi olla esimerkiksi ennakkohuolto, teollisuuden kunnossapidon suunnittelu tai jatkuva valvonta.

3

Kunnossapidon aikataulun ja resurssien sopiminen

Varaamme kunnossapitoon tarvittavan määrän resursseja, osaamista ja materiaalia, jotka toimitamme sopimuksen mukaan. Kevyimmät palvelut toteutamme huoltokäyntinä paikalla, laajimmat jatkuvana paikalla olona vuoroissa useamman asentajan voimin.

4

Kunnossapitotyöt

Teemme kunnossapidon asiakkaalle helpoksi. Työntekijämme ovat luotettavia kovan luokan osaajia, jotka hoitavat työt tinkimättömällä laadulla.

5

Jatkuva parantaminen

Teemme teollisuuden kunnossapitoa sovitusti ja mielummin hieman paremmin kuin mitä odotetaan. Mittaamme tekemistä ja raportoimme siitä asiakkaalle, jonka kanssa sovimme yhdessä seuraavat kehityskohteet. Samalla pyrimme jatkuvasti etsimään parempia ratkaisuja sekä kehittämään omaa toimintamme siten, että se hyödyttää asiakkaan prosesseja ja toimintavarmuutta.

Hinnoittelu ja tarjouspyyntö

Hinnoittelu tapahtuu tunti- tai kuukausihinnoittelulla. Tyypillinen palvelumme toteutetaan tuntihinnalla toteuman mukaan. Palveluun varataan aina tarvittava määrä resursseja, komponentteja ja osaamista, jotka toimitamme sopimuksen mukaan.

Referenssit

lue koko asiakastarina

Saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa. Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa.

Ville Niittynen, Raute sähköosaston työnjohtaja

lue koko asiakastarina

Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan.

Pasi Mäkinen, Esys Oy toimitusjohtaja

Me olemme Syste

Kovan luokan tekijöitä — automaatioasennuksen ja teollisuuden kunnossapidon tinkimättömiä ammattilaisia.

Saku Maja

Sinua palvelee

Saku Maja

Hyvinkään toimipiste

Toimitusjohtaja Syste Service
Yleisjohto, myynti, osto

+358 44 987 1231
saku.maja@syste.fi

Tinkimätön asenne ja aito ymmärrys

Meillä on tinkimätön ammattitaito, hyvä asenne ja ymmärrämme asiakkaan tarpeen aidosti. Meitä on helppo lähestyä ja teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Ratkaisemme oikeasti ongelman ja vuoropuhelu kanssamme on helppoa.

ikoni

Tinkimätön asenne ja työkulttuuri

ikoni

Aito ymmärrys – ratkaisemme ongelmasi

ikoni

Joustavuus – teemme mitä tarvitset

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö