Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito kokeneelta ammattilaiselta. Kunnossapito- ja tukipalvelumme sisältää automaatiojärjestelmien luotettavuuteen keskeisesti liittyviä palvelutuotteita. Palvelut kohdistuvat järjestelmien elinkaaren kaikkiin vaiheisiin ja tukevat asiakkaan omia prosesseja saumattomasti. Esimerkiksi jatkuvan ylläpidon, ennakoivan huollon tai päivystyksen kaltaiset palvelut kuuluvat Systen osaamiseen.

henkilönostin

Automaatiojärjestelmien ylläpito tehokkaasti Etelä-Suomen alueella

Kunnossapitopalveluidemme avulla asiakkaamme pystyvät keskittymään omaan liiketoimintaansa ja vapauttamaan resursseja automaation ylläpidosta kuten huollosta, varaosahankinnasta, logistiikasta tai asennuksesta.

Teollisuuden kunnossapito -palvelun avulla voidaan lisätä tuotantolaitoksen prosessien luotettavuutta eli vähentää turhia seisokkiaikoja sekä jatkaa prosessin laitteiden elinkaarta ja näin siirtää kalliita uuslaitehankintoja.

Selkeä ja tehokas palvelu

Laajan verkostomme kautta saamme nopealla toimitusajalla kaikki tarvittavat varaosat kustannustehokkaasti suoraan paikanpäälle ja asennukseen, olipa kyseessä sitten sähkömoottori, anturi, taajuusmuuttaja tai logiikka. Kauttamme saa myös dokumentointiin, ohjelmointiin tai prosessin säätöön liittyvät palvelut.

Teollisuuden kunnossapito toteutetaan kokeneiden asentajien toimesta asiakkaiden tarpeen mukaan joko kokoaikaisena paikallaolona, päivystyksenä tai kutsusta paikalle tuotuna palveluna. Jokaiseen malliin on räätälöitävissä asiakkaalle sopiva kokonaisuus, joka varmistaa tarvittavat resurssit oikeaan aikaan tarpeen mukaan. Tarvittaessa voimme ottaa myös vastuullemme koko kunnossapidon suunnittelun ja toteutuksen.

Koko osaamisemme on käytettävissänne

Teollisuuden kunnossapito on tarkoitettu kaikenlaisille nykyaikaista tekniikkaa käyttäville teollisuuslaitoksille. Systellä on kokemusta mm. elintarvike-, cleantech-, metsä- ja metalliteollisuuden laitteista ja tarpeista. Systeltä tilaavalla asiakkaalla on käytettävissä kaikki Systen osaaminen, kuten mm. teollisuuden sähköasennukset, tuotannon laitteiden automaation asennus ja modernisoinnit, automaatiosuunnittelu ja keskusvalmistus.

syste

Teollisuuden kunnossapito ja toiminnan kehittäminen

Koska tiedostamme teollisuuden laitteiston häiriöttömän toiminnan tärkeyden, pyrimme normaalin kunnossapidon ohella auttamaan asiakasta parantamaan prosessien luotettavuutta sekä mahdollisuuksien mukaan kehittämään prosessien tuottavuutta.

Teollisuuden kunnossapitoon kuuluu havaittujen huomioiden ja puutteiden tuominen tilaajan tietoisuuteen ja esittämään mahdollisia parannusehdotuksia prosessin laitteiden toimintaan. Voimme tuoda asiakkaalle käyttöön jatkuvan parantamisen ohjelman, jonka avulla tuomme asiakkaalle systemaattisesti tuotantoa tai laitteistoa parantavia ehdotuksia. Kauttamme asiakas saa käyttöönsä työkalut tehokkaaseen raportointiin, resurssien ohjaamiseen, laitekannan ylläpitoon sekä tarvittavien varaosien hankintaan.

teollisuusautomaatio

Palvelut asiakkaamme tarpeiden mukaan

Tarvittaessa voimme ottaa vastuullemme jopa koko tehtaan kunnossapidon. Teollisuuden kunnossapito mahdollistaa tehostamisen ja resurssien optimoinnin vastaamaan tarpeita ilman turhaa resurssien seisottamista. Resursseja voidaan säätää mm. tehdasseisokkien aikana siten, että kaikki tarvittava asennus tehdään meidän toimesta, oli kyseessä uudisasennukset, ennakoiva huolto tai perusparannukset.

Näin palveluhankinta etenee kanssamme

1

Selvitämme ongelman

Pyrimme oikeasti ratkaisemaan asiakkaan ongelman yhdessä asiakkaan kanssa.

2

Tarjoamme ratkaisun

Toimimme asiakkaan resurssina. Ratkaisu voi olla esimerkiksi ennakkohuolto, teollisuuden kunnossapidon suunnittelu tai jatkuva valvonta.

3

Aikataulun ja resurssien sopiminen

Palveluun varataan tarvittava määrä resursseja, osaamista ja materiaalia, jotka toimitamme sopimuksen mukaan. Kevyimmät palvelut ovat toteutettu huoltokäyntinä paikalla, laajimmat jatkuvana paikallaolona vuoroissa, useamman asentajan voimin.

4

Kunnossapitotyö

Teemme palvelun asiakkaalle helpoksi. Työntekijämme ovat luotettavia kovan luokan osaajia, jotka hoitavat työt tinkimättömällä laadulla.

5

Jatkuva parantaminen

Teollisuuden kunnossapito tehdään sovitusti ja mielummin hieman paremmin, kuin mitä odotetaan, tekemistä mitataan ja siitä raportoidaan asiakkaalle, jonka kanssa yhdessä sovitaan seuraavat kehityskohteet. Samalla pyritään jatkuvasti etsimään parempia ratkaisuja sekä kehittämään omaa toimintamme siten, että se hyödyttää asiakkaan prosesseja ja toimintavarmuutta.

Hinnoittelu ja tarjouspyyntö

Hinnoittelu tapahtuu tunti – tai kuukausihinnoittelulla. Tyypillinen palvelumme toteutetaan tuntihinnalla toteuman mukaan. Palveluun varataan aina tarvittava määrä resursseja, komponentteja ja osaamista, jotka toimitamme sopimuksen mukaan.

Referenssit

lue koko asiakastarina

Saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa. Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa.

Ville Niittynen, Raute sähköosaston työnjohtaja

lue koko asiakastarina

Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan.

Pasi Mäkinen, Esys Oy toimitusjohtaja

Me olemme Syste

Kovan luokan tekijöitä — automaatioasennuksen ja teollisuuden kunnossapidon tinkimättömiä ammattilaisia.

Saku Maja

Sinua palvelee

Saku Maja

Toimitusjohtaja Syste Service
Yleisjohto, myynti, osto

+358 44 987 1231
saku.maja@syste.fi

Tinkimätön asenne ja aito ymmärrys

Meillä on tinkimätön ammattitaito, hyvä asenne ja ymmärrämme asiakkaan tarpeen aidosti. Meitä on helppo lähestyä ja teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Ratkaisemme oikeasti ongelman ja vuoropuhelu kanssamme on helppoa.

ikoni

Tinkimätön asenne ja työkulttuuri

ikoni

Aito ymmärrys – ratkaisemme ongelmasi

ikoni

Joustavuus – teemme mitä tarvitset

logo

logo

facebook linkedin youtube

Syste Oy
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Copyright © 2021 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö