Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Syste toteuttaa ketterästi myös ison skaalan tehdasprojekteja

Syste Oy:ltä löytyy kapasiteettia ja erityisosaamista myös suuren kokoluokan tehdasprojekteihin. Tällä hetkellä on käynnissä kolme isoa tehdasurakkaa, joissa luodaan kokonaan uutta infraa ja asiakkaan tarpeen mukaan automatisoituja prosesseja. Syste Oy toimii kaikilla teollisuuden aloilla, joista vahvimpina elintarvike- ja sahateollisuuden yritykset.

“Saamme aina avuksemme hyvät ja ammattitaitoiset tekijät projekteihimme. Syste tuntee meidän toimintatapamme ja yhteistyö heidän kanssaan sujuu sen vuoksi saumattomasti”, kertoo pitkän linjan asiakas, sähkökäytönjohtaja Ismo Heinonen.

Tehdasprojektit suunnittelusta toteutukseen

Tehdasprojektit voidaan jakaa kahteen osaan: olemassa olevan laitteiston modernisointiin ja kokonaan uuden infran toteuttamiseen. Projektit sisältävät muun muassa keskus- ja moottoriasennuksia sekä ohjaustekniikkaa.

Käytännössä koneet laitetaan toimimaan virheettömästi ja luotettavasti yhdessä. Syste osallistuu mielellään myös laitteiden, koneiston tai koko tehtaan toimintaan liittyvään suunnitteluun.

“Olemme tehneen yhteistyötä siitä asti, kun Syste on perustettu ja olemmekin yrityksen ensimmäisiä asiakkaita. Syste on toteuttanut meille sekä tehdasprojekteja että jatkuvaa kunnossapitoa”, kertoo Heinonen.

Tehokasta projektinhallintaa

Suuret tehdasprojektit vaativat tehokasta projektinhallintaa, jota varten on kehitetty oma, kevennetty toimintamalli. Työmaalla on tiiminvetäjä, joka pystyy hallitsemaan ja viemään isojakin projekteja eteenpäin suoraan työmaalta käsin.

“Olemme kokeneet, että kevyempi ja suoraviivaisempi malli toimii hyvin. Aika käytetään suoraan tekemiseen ja toiminta on kustannustehokkaampaa, kun turhat väliportaat jätetään projekteista pois”, kertoo Jari Hietala Systeltä.

Tiiminvetäjä valvoo asennusprosessia ja toimii työnjohtajana. Asiakkaan kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä läpi projektin. Toimintamallin ansiosta myös mahdollisiin muutoksiin voidaan reagoida nopeammin.

“Systen tiiminvetäjä hoitaa tavaroiden tilauksen ja resurssiasiat kanssamme ja voimme myös esittää toiveita projektin aikataulusta sekä muista erityistarpeistamme. Meidän näkökulmastamme Systen kanssa kaikki sujuu helposti, sillä voimme tyytyväisin mielin seurata sivusta, kun hommat hoituvat mallikkaasti”, summaa Heinonen.

Ota yhteyttä automaatioasennuksen ammattilaiseen

Systellä työskentelee joukko motivoituneita automaatioasennuksen ja teollisuuden kunnossapidon tinkimättömiä ammattilaisia. Oli kyseessä sitten tehtaan tuotantolinjasto modernisointi, tuotantokapasiteetin laajennus tai uusien automaatioprosessien luominen, on Syste Oy oikea kumppani.

Kerro tarpeestasi verkossa tai ota yhteyttä soittamalla!


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Systen palvelut

Kaikki artikkelikategoriat

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö