Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Muut teollisuuden asennukset

Meiltä saat laadukkaat valokaapelipalvelut teollisuuden tarpeisiin. Palveluitamme ovat esimerkiksi kuituhitsaus, valokuituhitsaus ja valokuituväylät. Jos etsit häiriötöntä tiedonsiirtoratkaisua, ota meihin yhteyttä!

Valokaapelityöt ja kuituhitsaus 

Valokaapelipalvelut ovat teollisuuden tarpeisiin suunnattuja tiedonsiirto-ratkaisuja, joiden avulla voidaan varmistaa nopea ja sähköisille häiriöille täysin immuuni ja potentiaalivapaa tiedonsiirtoratkaisu.

Asentajillamme on nykyaikaiset, nopeat ja tarkat valokuitujen hitsauslaitteet sekä mittalaitteet hitsauksen onnistumisen varmistamiseksi. Laitteet yhdessä osaamisen kanssa varmistavat laadukkaat kuitukaapeliasennukset kaikissa tiedonsiirtotarpeissa. Kauttamme saa ratkaisut eri tiedonsiirtotarpeisiin, esimerkiksi erilaiset väylät.  Valokuitukaapeliratkaisuilla voimme mahdollistaa jopa useiden kilometrien etäisyyden päässä olevien laitteiden yhteistoiminnan kaikenlaisissa teollisuus- ja muissa vaativissa ympäristöissä.

  • valokaapelit 
  • kuituhitsaus ja valokuituhitsaus
  • datakaapit ja hajautukset 
  • valokuituväylät
  • mittaukset ja pöytäkirjat 

Pneumatiikka 

Pneumaattisten järjestelmien putkien, venttiilien, toimilaitteiden sekä ohjauksen asennukset on monessa tapauksessa tehokasta tehdä yhdessä automaatio js sähköasennusten kanssa. Kauttamme saa tarvittavat ratkaisut erilaisiin ilman tuottoon, siirtoon ja ohjaukseen sekä muihin pneumaattisiin toimilaitteisiin.

syste

Mekaaniset asennukset 

Sähkö- ja automaatioasennuksiin liittyy kiinteästi myös mekaanisia asennuksia. Toimitamme ja asennamme kaikki tarvittavat kotelot, keskukset, johtotiet, kiinnikkeet, kannakkeet, sokkelit ym. asennukseen liittyvät tuotteet kohteen tarpeiden ja standardien mukaisesti.

Kokemuksemme erilaisista kohteista ja standardeista on hionut meille osaamisen, jota tarvitaan myös mekaanisissa asennuksissa laadukkaan ja toimivan automaation tueksi. Tilaamalla mekaaniset asennukset kauttamme, varmistatte, ettei tule turhia asennuskuluja ja lopputulos on tarkoituksenmukainen ja toimiva.

Näin projekti etenee kanssamme

1

Selvitämme ongelman

Pyrimme oikeasti ratkaisemaan asiakkaan ongelman yhdessä asiakkaan kanssa.

2

Tarjoamme ratkaisun

Toimimme asiakkaan resurssina. Ratkaisu voi olla esimerkiksi väylän suunnittelu ja toteutus, valokuituhitsaus, valokuituväylät, pneumatiikkaverkon rakentaminen tai keskusten haalaus ja asennus kohteeseen.

3

Aikataulun ja resurssien sopiminen

Projektiin varataan tarvittava määrä työntekijöitä, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Pienimmät projektimme ovat lyhyitä, muutaman päivän mittaisia yhdellä miehellä, isoimmat kestävät useamman kuukauden useamman miehen voimin.

4

Asennustyö

Teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Työntekijämme ovat kovan luokan osaajia, jotka hoitavat työt tinkimättömällä laadulla.

5

Projektin luovutus

Projekti luovutetaan aina valmiina eli viimeisteltynä, mitattuna ja tarvittaessa testattuna.

Hinnoittelu ja tarjouspyyntö

Teemme tunti- ja urakkatöitä. Tyypillinen projektimme toteutetaan tuntihinnalla toteuman mukaan.

Projektiin varataan tarvittava määrä työntekijöitä, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Tuntipohjaisissa töissä tuntihintamme sovitetaan työtehtävän mukaan.

Referenssit

lue koko asiakastarina

Saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa. Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa.

Ville Niittynen, Raute sähköosaston työnjohtaja

lue koko asiakastarina

Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan.

Pasi Mäkinen, Esys Oy toimitusjohtaja

Me olemme Syste

Kovan luokan tekijöitä — automaatioasennuksen ja teollisuuden kunnossapidon tinkimättömiä ammattilaisia.

Jari Hietala

Sinua palvelee

Jari Hietala

Toimitusjohtaja Syste
Yleisjohto, myynti, osto

+358 40 506 0670
jari.hietala@syste.fi

Tinkimätön asenne ja aito ymmärrys

Meillä on tinkimätön ammattitaito, hyvä asenne ja ymmärrämme asiakkaan tarpeen aidosti. Meitä on helppo lähestyä ja teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Ratkaisemme oikeasti ongelman ja vuoropuhelu kanssamme on helppoa.

ikoni

Tinkimätön asenne ja työkulttuuri

ikoni

Aito ymmärrys – ratkaisemme ongelmasi

ikoni

Joustavuus – teemme mitä tarvitset

logo

logo

facebook linkedin youtube

Syste Oy
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Copyright © 2021 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö