Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Kuituhitsaus, valokuituhitsaus, valokuituväylät sekä muut teollisuuden asennukset

Meiltä saat laadukkaat valokaapelipalvelut teollisuuden tarpeisiin. Palveluitamme ovat esimerkiksi kuituhitsaus, valokuituhitsaus ja valokuituväylät. Valokaapelipalvelut ovat tarpeen monelle eri teollisuuden alalle, koska lähes kaikilla aloilla halutaan luotettava ratkaisu tiedonsiirtoon. Tässä tapauksessa kuituhitsaus tai valokuituväylien asennus voi tulla tarpeeseen.

Jos etsit häiriötöntä tiedonsiirtoratkaisua, ota meihin yhteyttä!

Valokaapelityöt ja kuituhitsaus  - Syste Oy

Valokaapelityöt ja kuituhitsaus 

Valokaapelipalvelut ovat teollisuuden tarpeisiin suunnattuja tiedonsiirtoratkaisuja, joiden avulla voidaan varmistaa nopea ja sähköisille häiriöille täysin immuuni ja potentiaalivapaa tiedonsiirtoratkaisu. Alaamme ovat erityisesti kuituhitsaus, valokuituhitsaus ja valokuituväylät.

Asentajillamme on nykyaikaiset, nopeat ja tarkat valokuitujen hitsauslaitteet sekä mittalaitteet hitsauksen onnistumisen varmistamiseksi. Laitteet yhdessä osaamisen kanssa varmistavat laadukkaan kuituhitsauksen sekä kuitukaapeliasennukset kaikissa tiedonsiirtotarpeissa. Kauttamme saa ratkaisut eri tiedonsiirtotarpeisiin, esimerkiksi erilaiset valokuituväylät.  Valokuitukaapeliratkaisuilla voimme mahdollistaa jopa useiden kilometrien etäisyyden päässä olevien laitteiden yhteistoiminnan kaikenlaisissa teollisuus- ja muissa vaativissa ympäristöissä.

  • valokaapelit 
  • kuituhitsaus ja valokuituhitsaus
  • datakaapit ja hajautukset 
  • valokuituväylät
  • mittaukset ja pöytäkirjat 

Pneumatiikka 

Pneumaattisten järjestelmien putkien, venttiilien, toimilaitteiden sekä ohjauksen asennukset on monessa tapauksessa tehokasta tehdä yhdessä automaatio- ja sähköasennusten kanssa. Kauttamme saa tarvittavat ratkaisut erilaisiin ilman tuottoon, siirtoon ja ohjaukseen sekä muihin pneumaattisiin toimilaitteisiin.

syste

Mekaaniset asennukset 

Sähkö- ja automaatioasennuksiin liittyy kiinteästi myös mekaanisia asennuksia. Toimitamme ja asennamme kaikki tarvittavat kotelot, keskukset, johtotiet, kiinnikkeet, kannakkeet, sokkelit ym. asennukseen liittyvät tuotteet kohteen tarpeiden ja standardien mukaisesti.

Kokemuksemme erilaisista kohteista ja standardeista on hionut meille osaamisen, jota tarvitaan myös mekaanisissa asennuksissa laadukkaan ja toimivan automaation tueksi. Tilaamalla mekaaniset asennukset kauttamme, varmistatte, ettei tule turhia asennuskuluja ja lopputulos on tarkoituksenmukainen ja toimiva.

Näin projekti etenee kanssamme

1

Selvitämme ongelman

Pyrimme oikeasti ratkaisemaan asiakkaan ongelman yhdessä asiakkaan kanssa.

2

Tarjoamme ratkaisun

Toimimme asiakkaan resurssina. Ratkaisu voi olla esimerkiksi väylän suunnittelu ja toteutus, valokuituhitsaus, valokuituväylät, pneumatiikkaverkon rakentaminen, kuituhitsaus tai keskusten haalaus ja asennus kohteeseen.

3

Aikataulun ja resurssien sopiminen

Oli kyseessä sitten kuituhitsaus, valokuituhitsaus tai muu asennustyö, varaamme projektiin aina tarvittava määrä työntekijöitä, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Pienimmät projektimme ovat lyhyitä, muutaman päivän mittaisia yhdellä miehellä, isoimmat kestävät useamman kuukauden useamman miehen voimin.

4

Asennustyö

Teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Työntekijämme ovat kovan luokan osaajia, jotka hoitavat valokuituhitsauksen, kuituhitsauksen sekä muut työt tinkimättömällä laadulla.

5

Projektin luovutus

Projekti luovutetaan aina valmiina eli viimeisteltynä, mitattuna ja tarvittaessa testattuna.

Hinnoittelu ja tarjouspyyntö

Teemme tunti- ja urakkatöitä. Tyypillinen projektimme toteutetaan tuntihinnalla toteuman mukaan.

Projektiin varataan tarvittava määrä työntekijöitä, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Tuntipohjaisissa töissä tuntihintamme sovitetaan työtehtävän mukaan.

Referenssit

lue koko asiakastarina

Saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa. Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa.

Ville Niittynen, Raute sähköosaston työnjohtaja

lue koko asiakastarina

Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan.

Pasi Mäkinen, Esys Oy toimitusjohtaja

Me olemme Syste

Kovan luokan tekijöitä — automaatioasennuksen ja teollisuuden kunnossapidon tinkimättömiä ammattilaisia.

Jari Hietala

Sinua palvelee

Jari Hietala

Hyvinkään toimipiste

Toimitusjohtaja Syste
Yleisjohto, myynti, osto

+358 50 465 7274
jari.hietala@syste.fi

Tinkimätön asenne ja aito ymmärrys

Meillä on tinkimätön ammattitaito, hyvä asenne ja ymmärrämme asiakkaan tarpeen aidosti. Meitä on helppo lähestyä ja teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Ratkaisemme oikeasti ongelman ja vuoropuhelu kanssamme on helppoa.

ikoni

Tinkimätön asenne ja työkulttuuri

ikoni

Aito ymmärrys – ratkaisemme ongelmasi

ikoni

Joustavuus – teemme mitä tarvitset

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö