Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Automaatioasentaja (avoin hakemus)

Työtehtävinä on prosessien kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa, mutta myös pidemmät asennukset kauempana kotimaassa tai ulkomaan asennuskohteet ovat mahdollisia. Työ tapahtuu Systen tai asiakkaan ohjauksessa joko Systen tiimissä, asennusvalvojan alaisuudessa tai osana asiakkaan asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään ja turvallisuudestaan.

Edellytämme asentajalta automaatioasentajan tai sähköasentajan tutkintoa sekä ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista. Asentajan pitää osata lukea asennuskuvia, osata kytkeä erilaisia prosessin sähkölaitteita, kuten mm. moottoreita, taajuusmuuttajia sekä antureita. Erilaiset teollisuuden asennuskaapeleiden sekä maadoitusten asennuksien standardit pitää olla tuttuja.

Asentajillamme on kaikilla oltava voimassa työturvallisuus-, sähkötyö-, tulityö- sekä ensiapukoulutuskortit.

Jos haet uusia haasteita ja kaikki edellä mainitut speksit osuvat kohdalleen, niin ota ihmeessä yhteyttä. Ja jos jokin ei juuri nyt tai vielä ihan ole just noin, niin kannattaa silti lähestyä, koska meillä asenne ratkaisee, kaiken muun voimme opettaa.

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö