Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Yrityskumppanuus rakentuu yhdessä asiakkaan kanssa

Olemme luoneet yhdessä asiakkaidemme kanssa yhteistyömallin, joka pohjautuu keskinäiseen ymmärrykseen ja luottamukseen sekä ammattitaitoon.

Esys on meille enemmän kuin asiakas, sillä käytössämme on uniikki yhteistyömalli, joka on räätälöity juuri heidän tarpeisiinsa. Haluammekin palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, ja se onnistuu, kun rakennamme liiketoimintamallin yhdessä asiakkaamme kanssa.

Esys on automaatiotalo, joka valmistaa sähkökeskuksia teollisuuden tarpeisiin. Yritys kaipasi ammattitaitoista asennuspalvelua, jota voisi hyödyntää omassa tuotannossaan sekä kentällä, asiakkaidensa apuna. Systen ammattilaiset ovat tarjonneet Esysille jo viiden vuoden ajan asennusresursseja, joita yritys voi hyödyntää aina tarpeen mukaan.

– Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan, Esykseltä summataan.

Videolla Esysin johto kertoo, kuinka hyvin kumppanuus kanssamme on toiminut. Katso video alta!

Syste on ammattimainen lisäresurssi

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavan palvelun ja osaavat asiantuntijat. Yrityskumppanuus takaa sen, että asentajamme tuntevat asiakkaamme tarpeet läpikotaisin, hoitavat työn kokeneesti ja tuovat prosessiin myös omaa erityisasiantuntemustaan.

Asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ja tunteminen tarkoittaa myös sitä, että Systen työntekijät pystyvät mukautumaan erilaisiin tilanteisiin: Kun Esys tarjoaa asiakkailleen asennuspalveluita, työntekijämme sulautuvat osaksi Esysin organisaatiota.

– Systellä on töissä sellaisia kavereita, jotka haluavat kehittyä ja toimivat hyvin asiakaspalvelutehtävissä. Minulla on pelkästään positiivista sanottavaa Systen henkilöstöstä, kiittelee tuotantopäällikkö Markku Nieminen videolla.

Luottamuksen avulla osaksi palveluketjua

Meillä on kolme peruspilaria, jotka haluamme asiakkaillemme tarjota. Ensimmäinen niistä on luottamus. On tärkeää, että asiakkaamme voivat luottavaisin mielin ulkoistaa koko asennustoimintansa yhdelle toimijalle. Meiltä löytyy kaikki tarvittava ammattitaito ja osaaminen, ja ymmärrämme asiakkaamme tarpeita ja liiketoimintaa.

Toisen pilarin muodostavat resurssit. Kumppanuus meidän kanssamme takaa sen, että asiakkaidemme käytössä on aina ammattitaitoisia asentajia, jotka he saavat käyttöönsä tarpeen ja tilanteen mukaan. Työntekijämme sulautuvat osaksi asiakkaamme yritystoimintaa, ja he tietävät, mitä heiltä odotetaan.

Kolmas pilari on ammattitaidon kehittäminen, minkä varmistamme työntekijöidemme jatkuvalla koulutuksella. Me tarjoamme asiakkaillemme palvelua, jota he eivät itse pysty tuottamaan. Asentajamme tuovat työhön myös ripauksen monipuolista kokemustaan ja näkemystään, mikä palvelee asiakkaitamme vieläkin paremmin ja kehittää siten myös heidän toimintaansa.

Yhteistyömalli voisi palvella myös sinun yritystäsi

Me tarjoamme asiakkaidemme käyttöön arvokkaan lisäresurssin. On täysin asiakkaan tarpeista kiinni, millainen yhteistyömalli tarpeen ympärille kannattaa rakentaa. Me olemme joustava kumppani, jonka kanssa rakennat juuri sellaisen toimintamallin, josta sinulle on eniten hyötyä.


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Referenssit

Kaikki artikkelikategoriat

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö