Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Automaatiosuunnittelu

Meiltä automaatiosuunnittelu pitkällä kokemuksella ja korkealla asiantuntemuksella. Ota yhteyttä, mikäli etsit luotettavaa kumppania!

Automaatiosuunnittelu

Automaatiosuunnittelu on kokonaisuus, jossa ohjelmistojen ja osaamisen avulla suunnitellaan prosessin toimintojen mukaisia ohjauksia, ohjelmia sekä sähköistyksiä. Ammattitaitoisella osaamisella ja hyvällä projektinhallinnalla voidaan säästää kustannuksia sekä asennusvaiheessa että prosessin toiminnassa.

Ohjelmointi

Yhteistyökumppanimme Esys Oy:n ohjelmointi tapahtuu yhteisesti sovittujen tapojen mukaisesti vakiokirjastoa käyttäen. Näin ohjelmista saadaan helppolukuisia ja ymmärrettäviä, ja myös asiakkaan on helppo lukea ja muokata Esys-ohjelmia. Ohjelmat kommentoidaan joko suomeksi tai englanniksi.

Näin projekti etenee kanssamme

1

Selvitämme ongelman

Pyrimme oikeasti ratkaisemaan asiakkaan ongelman yhdessä asiakkaan kanssa.

2

Tarjoamme ratkaisun

Toimimme asiakkaan resurssina. Ratkaisu voi olla esimerkiksi sopivan logiikan valinta, laitteen ohjelman teko tai turvalaitteistojen valinta.

3

Aikataulun ja resurssien sopiminen

Projektiin varataan tarpeellinen määrä resursseja, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Pienimmät projektimme ovat lyhyitä, muutaman päivän mittaisia yhdellä miehellä, isoimmat kestävät useamman kuukauden useamman miehen voimin.

4

Työ

Teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Työntekijämme ovat kovan luokan osaajia, jotka hoitavat työt tinkimättömällä laadulla.

5

Projektin luovutus

Projekti luovutetaan aina valmiina eli viimeisteltynä, testattuna ja tarvittaessa käyttöönotettuna.

Hinnoittelu ja tarjouspyyntö

Teemme tunti- ja urakkatöitä. Tyypillinen projektimme toteutetaan tuntihinnalla toteuman mukaan.

Projektiin varataan tarvittava määrä työntekijöitä, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Tuntipohjaisissa töissä tuntihintamme sovitetaan työtehtävän mukaan.

Referenssit

lue koko asiakastarina

Saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa. Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa.

Ville Niittynen, Raute sähköosaston työnjohtaja

lue koko asiakastarina

Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan.

Pasi Mäkinen, Esys Oy toimitusjohtaja

Me olemme Syste

Kovan luokan tekijöitä — automaatioasennuksen ja teollisuuden kunnossapidon tinkimättömiä ammattilaisia.

Jari Hietala

Sinua palvelee

Jari Hietala

Toimitusjohtaja Syste
Yleisjohto, myynti, osto

+358 40 506 0670
jari.hietala@syste.fi

Tinkimätön asenne ja aito ymmärrys

Meillä on tinkimätön ammattitaito, hyvä asenne ja ymmärrämme asiakkaan tarpeen aidosti. Meitä on helppo lähestyä ja teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Ratkaisemme oikeasti ongelman ja vuoropuhelu kanssamme on helppoa.

ikoni

Tinkimätön asenne ja työkulttuuri

ikoni

Aito ymmärrys – ratkaisemme ongelmasi

ikoni

Joustavuus – teemme mitä tarvitset

logo

logo

facebook linkedin youtube

Syste Oy
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Copyright © 2022 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö