Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Automaatiosuunnittelu

Meiltä automaatiosuunnittelu pitkällä kokemuksella ja korkealla asiantuntemuksella. Syste Oy:llä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat kääntyneet puoleemme automaatiosuunnittelussa! Asiakkaamme toimivat monipuolisesti eri aloilla, kuten prosessiteollisuudessa, elintarviketeollisuudessa, metsäalalla sekä monilla muilla teollisuuden aloilla. 

Automaatiosuunnittelu on tärkeä osa jokaista tuotantoprosessia, sillä hyvin tehty automaatiosuunnitelma tekee tuotannosta luotettavamman ja helpomman huoltaa. Hyvällä suunnittelulla pystyy siis vaikuttamaan tuottavuuden lisäksi myös huoltovarmuuteen. 

Ole yhteydessä Systeen, jos tarvitset apua automaatiosuunnittelussa. Autamme mielellämme kaikkeen automaatioon liittyvässä! 

Mitä automaatiosuunnittelu on?

Automaatiosuunnittelu on kokonaisuus, jossa ohjelmistojen ja osaamisen avulla suunnitellaan prosessin toimintojen mukaisia ohjauksia, ohjelmia sekä sähköistyksiä. Ammattitaitoisella osaamisella ja hyvällä projektinhallinnalla säästetään kustannuksia sekä asennusvaiheessa että prosessin toiminnassa. 

Käytännössä mitään tuotantolinjaa ei voi rakentaa tai uudistaa ilman automaatiosuunnittelua. Suunnittelutyössä tarvitaan aina myös tehtaan apua, koska tuotantolaitoksen vastuuhenkilöt tietävät parhaiten, miten tuotantolinja toimii. Automaatiosuunnitelma toteutetaan siis yhteistyönä automaation asiantuntijoiden ja tehtaan kanssa. 

Automaatiosuunnittelussa huomioidaan: 

  • Miten tuotantoa pystytään nopeuttamaan 
  • Miten tuotannosta saadaan luotettavaa 
  • Linjaston helppo huolto ja korjaus 
  • Pullonkaulojen poistaminen 
  • Energiatehokkuus 

Huolella ja ammattitaidolla tehty automaatiosuunnittelu pyrkii poistamaan tuotantolinjan ongelmia. Samalla linjan huollosta ja korjaamisesta tehdään suunnittelun avulla helpompaa, jotta ongelmatilanteista päästäisiin mahdollisimman äkkiä eroon.  

Ohjelmointi

Yhteistyökumppanimme Esys Oy:n ohjelmointi tapahtuu yhteisesti sovittujen tapojen mukaisesti vakiokirjastoa käyttäen. Näin ohjelmista saadaan helppolukuisia ja ymmärrettäviä, ja myös asiakkaan on helppo lukea ja muokata Esys-ohjelmia. Ohjelmat kommentoidaan joko suomeksi tai englanniksi.

Laadukkaan automaatiosuunnitelman hyödyt

Automaatiosuunnitelman avulla uusi tuotantolinja tai uudistusta kaipaava linjasto muokataan paremmaksi sekä tehokkuuden että huoltovarmuuden puolesta. Automaatiosuunnittelusta on siis paljon käytännönhyötyjä, jotka realisoituvat, kun tuotantolinja kootaan toimintakuntoon. Hyvin suunniteltu automaatio parantaa tuottavuutta, mutta samaan aikaan se luo myös säästöjä. 

Helposti huollettava ja korjattava linjasto säästää aikaa, jos ongelmia ilmenee. Tällöin tuotanto ei hidastu paljoa, ja linjasto saadaan kuntoon ripeällä aikataululla. Automaatiosuunnittelun ansiosta työvaiheita voidaan myös lyhentää ja helpottaa, jolloin kustannussäästöjä voidaan lisätä myös säästetyn energian ansiosta. Toimintavarmuus vaikuttaa myös tuotannon laatuun, jolloin viallisten tuotteiden määrää voidaan vähentää. 

Näin projekti etenee kanssamme

1

Selvitämme ongelman

Pyrimme oikeasti ratkaisemaan asiakkaan ongelman yhdessä asiakkaan kanssa.

2

Tarjoamme ratkaisun

Toimimme asiakkaan resurssina. Ratkaisu voi olla esimerkiksi sopivan logiikan valinta, laitteen ohjelman teko tai turvalaitteistojen valinta.

3

Aikataulun ja resurssien sopiminen

Projektiin varataan tarpeellinen määrä resursseja, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Pienimmät projektimme ovat lyhyitä, muutaman päivän mittaisia yhdellä miehellä, isoimmat kestävät useamman kuukauden useamman miehen voimin.

4

Työ

Teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Työntekijämme ovat kovan luokan osaajia, jotka hoitavat työt tinkimättömällä laadulla.

5

Projektin luovutus

Projekti luovutetaan aina valmiina eli viimeisteltynä, testattuna ja tarvittaessa käyttöönotettuna.

Hinnoittelu ja tarjouspyyntö

Teemme tunti- ja urakkatöitä. Tyypillinen projektimme toteutetaan tuntihinnalla toteuman mukaan.

Projektiin varataan tarvittava määrä työntekijöitä, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Tuntipohjaisissa töissä tuntihintamme sovitetaan työtehtävän mukaan.

Referenssit

lue koko asiakastarina

Saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa. Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa.

Ville Niittynen, Raute sähköosaston työnjohtaja

lue koko asiakastarina

Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan.

Pasi Mäkinen, Esys Oy toimitusjohtaja

Me olemme Syste

Kovan luokan tekijöitä — automaatioasennuksen ja teollisuuden kunnossapidon tinkimättömiä ammattilaisia.

Jari Hietala

Sinua palvelee

Jari Hietala

Hyvinkään toimipiste

Toimitusjohtaja Syste
Yleisjohto, myynti, osto

+358 50 465 7274
jari.hietala@syste.fi

Tinkimätön asenne ja aito ymmärrys

Meillä on tinkimätön ammattitaito, hyvä asenne ja ymmärrämme asiakkaan tarpeen aidosti. Meitä on helppo lähestyä ja teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Ratkaisemme oikeasti ongelman ja vuoropuhelu kanssamme on helppoa.

ikoni

Tinkimätön asenne ja työkulttuuri

ikoni

Aito ymmärrys – ratkaisemme ongelmasi

ikoni

Joustavuus – teemme mitä tarvitset

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö