Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

EX-tilan sähköasennukset

EX-tilan sähköasennukset ammattilaiselta 

EX-tilan sähköasennukset täytyy toteuttaa aina tarkoitukseen sopivilla työvälineillä sekä koulutettujen ammattilaisten toimesta. EX-tila on aina räjähdysvaarallista aluetta, minkä takia tilassa täytyy noudattaa tarvittavaa ohjeistusta ja sinne sopivia toimintatapoja. EX-tilan sähköasennuksia voidaan tehdä esimerkiksi teollisuuden tuotantolaitoksissa ja energian tuotannon tiloissa. 

Räjähdysvaarallisten tilojen sähköasennukset vaativat aina ammattilaisen työpanosta. Räjähdysvaarallisia tiloja voi esiintyä niinkin arkisissa paikoissa, kuin leipomoissa ja automaalaamoissa. Ennen sähköasennusten aloittamista on hyvä varmistaa, syntyykö tilassa räjähdysherkkiä kaasuja tai pölyjä. 

EX-tilan sähköasennukset hoituvat Systen ammattilaisten avulla! Meillä on tarvittavat työkalut ja koulutus laiteasennusten, huoltojen ja ATEX-sähköasennusten tekemiseen räjähdys- sekä palovaarallisissa tiloissa. 

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme, niin autamme sinua ATEX-sähköasennuksissa! 

Mitä ATEX-sähköasennuksissa täytyy ottaa huomioon? 

EX-tilan sähköasennukset toteutetaan aina räjähdyssuojausasiakirjan määräysten mukaan. Asiakirjasta näkee esimerkiksi ATEX-tilan luokituksen, joka vaikuttaa oleellisesti siihen, millaisia asennuksia alueella saa tehdä ja miten. Luokitus vaikuttaa myös siihen, mitä työkaluja EX-tilassa saa käyttää. 

Kaikki räjähdysvaarallisten tilojen sähköasennuksissa käytettävät laitteet täytyy olla ATEX-hyväksyttyjä. EX-tilaan ei saa siis asentaa normaaleja sähkömoottoreita, antureita tai kytkimiä. Jokaisesta komponentista täytyy löytyä ATEX-hyväksyntä. 

EX-tilan sähköasennuksissa täytyy ottaa huomioon myös laitteiden maadoitus. Staattista sähköä ei saa päästä syntymään, kun ilmassa on räjähdysherkkiä kaasuja tai pölyjä. Maadoitus täytyy hoitaa asianmukaisesti kaikkien ATEX-tilan laitteiden kohdalla. 

ATEX-sähköasennukset voivat pitää sisällään myös ATEX-kaapelointia. Räjähdysvaarallisessa tilassa myös kaapeleiden täytyy olla asianmukaisesti suojattuja. ATEX-kaapelointi saattaa sisältää myös läpivientien tekemistä johdoille. Myös läpivientien täytyy olla asianmukaisia. 

EX-tilan sähköasennukset vaativat aina ATEX-pätevyyden 

ATEX-pätevyys vaaditaan aina, jos räjähdysvaarallisessa tilassa tehdään sähkötöitä tai kaapelointia. Pätevyys vaatii erikoiskoulutuksen, jota ei löydy jokaiselta sähköalan toimijalta. Systen ammattilaisilla on koulutus EX-tilojen sähköasennuksiin, joten voit olla yhteydessä osaavaan henkilökuntaamme, kun tarvitset apua räjähdysvaarallisten tilojen sähköasennuksissa.

Tilaa räjähdysvaarallisten tilojen sähköasennukset 

Pyydä meiltä tarjous räjähdysvaarallisten tilojen sähköasennuksista! Systellä on vuosikymmenten kokemus erilaisista teollisuuden automaation asennuksista sekä EX-tilojen sähköasennuksista. Tiedämme, mitä onnistunut räjähdysvaarallisten tilojen sähköasennukset ja suunnittelu vaativat, joten pystymme tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista laatua. 

Olemme tehneet töitä useiden teollisuusalan toimijoiden kanssa, esimerkiksi energia-alalla, elintarviketeollisuudessa ja puuteollisuudessa. Laajan kokemuksen ansiosta tunnemme eri alojen toimijat sekä heidän tarpeensa liittyen EX-tilojen sähköasennuksiin. 

Ota yhteyttä ammattilaiseen, jonka erikoisalaa ovat ATEX-sähköasennukset, niin etsimme sinulle parhaan ratkaisun räjähdysvaarallisten tilojen sähköasennuksissa! 

Tinkimätön asenne ja aito ymmärrys

Meillä on tinkimätön ammattitaito, hyvä asenne ja ymmärrämme asiakkaan tarpeen aidosti. Meitä on helppo lähestyä ja teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Ratkaisemme oikeasti ongelman ja vuoropuhelu kanssamme on helppoa.

ikoni

Tinkimätön asenne ja työkulttuuri

ikoni

Aito ymmärrys – ratkaisemme ongelmasi

ikoni

Joustavuus – teemme mitä tarvitset

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö