Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Kunnossapitoasentaja (avoin hakemus)

Avoimet paikat

Kunnossapitoasentaja (Sähkö/automaatio)

Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Asennustöiden lisäksi tehtävänä on työskennellä sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmamiesten kanssa.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa, mutta myös pidemmät asennukset kauempana kotimaassa tai ulkomaan asennuskohteet ovat mahdollisia. Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa, työnjohdon alaisuudessa tai osana asiakkaan asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta sekä tarvittaessa myös Systen asennustiimistä.

Edellytämme asentajalta automaatioasentajan tai sähköasentajan tutkintoa sekä laajaa ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista. Asentajan pitää osata lukea ja korjata asennuskuvia, osata kytkeä erilaisia prosessin sähkölaitteita, kuten mm. logiikoita, väyliä, moottoreita, taajuusmuuttajia sekä antureita sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet ja tarvittaessa muuttaa niiden asetuksia. Vianetsintä, erilaiset mittaukset sekä mittauspöytäkirjojen teko on oltava hallussa. Mekaanisten asennusten kokemus katsotaan eduksi.

Asentajillamme on kaikilla oltava voimassa työturvallisuus-, sähkötyö-, tulityö- sekä ensiapukoulutuskortit. Työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito. Suullinen ja kirjallinen englannin taito on eduksi.

Kunnossapitoasentaja (Mekaniikka)

Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, koneiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia koneistus ja hitsaustöitä. Asennustöiden lisäksi tehtävänä on työskennellä koneiden ja laitteistojen käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmamiesten kanssa.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa, mutta myös pidemmät asennukset kauempana kotimaassa tai ulkomaan asennuskohteet ovat mahdollisia. Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa, oman työnjohdon alaisuudessa tai osana asiakkaan asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta sekä tarvittaessa myös Systen asennustiimistä.

Edellytämme asentajalta laajaa kokemusta teollisuuden kunnossapidollisista töistä, sekä laajaa ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista. Asentajan pitää osata lukea teknisiä dokumentteja (räjäytyskuvat), osata asentaa erilaisia prosessin laitteita, sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet. Kokemus koneistuksesta ja/tai erilaisista hitsaustekniikoista on tärkeää työssä pärjäämiseksi, sekä ennakoivan kunnossapidon toiminta periaatteet on oltava hallussa.

Asentajillamme on kaikilla oltava voimassa työturvallisuus, tulityö- sekä ensiapukoulutuskortit. Työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito. Suullinen ja kirjallinen englannin taito on eduksi.

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö