Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Automaatioprojektit

Automaatioprojektit, kuten tuotannon automatisointi, ovat meidän erikoisalaamme. Toteutamme pitkällä kokemuksella erilaiset teollisuuden automatisoinnit kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin laitetaan tuotantoautomaatio yhdessä kuntoon!

Tuotannon automatisointi ja muut automaatioprojektit

Automaatioprojektit kattavat konevalmistajien projektit, tehdasprojektit ja modernisointiprojektit. Monipuolinen osaaminen ja ohjelmistojen ammattimainen käyttö mahdollistavat kustannustehokkaan suunnittelun erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Tuotannon automatisointi tai modernisointi voi tarkoittaa kokonaisia järjestelmiä tai niiden osia.

Automaatioprojekti on tyypillisesti teollisuuslaitokselle toteutettava tuotantolinja tai -kokonaisuus. Tuotantoautomaatio on erikoisalaamme. Monet asiakkaat hankkivat itse mekaaniset laitteet, jonka jälkeen Syste ja Esys yhdessä hoitavat automatisoinnin kokonaispalveluna.

Näin projekti etenee kanssamme

1

Selvitämme ongelman

Pyrimme oikeasti ratkaisemaan asiakkaan ongelman yhdessä asiakkaan kanssa.

2

Tarjoamme ratkaisun

Toimimme asiakkaan resurssina. Ratkaisu voi olla esimerkiksi tuotannon automatisointi tai valvomon suunnittelu ja toteutus, järjestelmien laajennus tai muutos, uuden järjestelmän kehitys tai vanhan modernisointi.

3

Aikataulun ja resurssien sopiminen

Projektiin varataan oikea määrä työntekijöitä, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Pienimmät projektimme ovat lyhyitä, muutaman päivän mittaisia yhdellä miehellä, isoimmat kestävät useamman kuukauden useamman miehen voimin.

4

Asennustyö

Tuotantoautomaatio on projektina asiakkaallemme vaivaton. Työntekijämme ovat kovan luokan osaajia, jotka hoitavat työt tinkimättömällä laadulla.

5

Projektin luovutus

Projekti luovutetaan aina valmiina eli viimeisteltynä, mitattuna ja testattuna.

Hinnoittelu ja tarjouspyyntö

Teemme tunti- ja urakkatöitä. Tyypillinen projektimme toteutetaan tuntihinnalla toteuman mukaan.

Projektiin varataan tarvittava määrä työntekijöitä, aikaa ja materiaalia, jotka toimitamme tarjouksen tai budjetin mukaan. Tuntipohjaisissa töissä tuntihintamme sovitetaan työtehtävän mukaan.

Referenssit

lue koko asiakastarina

Saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa. Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa.

Ville Niittynen, Raute sähköosaston työnjohtaja

lue koko asiakastarina

Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan.

Pasi Mäkinen, Esys Oy toimitusjohtaja

Me olemme Syste

Kovan luokan tekijöitä — automaatioasennuksen ja teollisuuden kunnossapidon tinkimättömiä ammattilaisia.

Jari Hietala

Sinua palvelee

Jari Hietala

Hyvinkään toimipiste

Toimitusjohtaja Syste
Yleisjohto, myynti, osto

+358 50 465 7274
jari.hietala@syste.fi

Tinkimätön asenne ja aito ymmärrys

Meillä on tinkimätön ammattitaito, hyvä asenne ja ymmärrämme asiakkaan tarpeen aidosti. Meitä on helppo lähestyä ja teemme projektit asiakkaalle helpoksi. Ratkaisemme oikeasti ongelman ja vuoropuhelu kanssamme on helppoa.

ikoni

Tinkimätön asenne ja työkulttuuri

ikoni

Aito ymmärrys – ratkaisemme ongelmasi

ikoni

Joustavuus – teemme mitä tarvitset

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö