Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Tekijöistään tämäkin yritys tunnetaan

Näin vuoden alkajaisiksi on hyvä jakaa kiitosta niille, joille kiitos kuuluu. Tämäkin yritys tunnetaan työntekijöistään. Kiitos.

Meillä työntekijöiden arvostus ei ole pelkkää sanahelinää, vaan sille on todella vankat perusteet. Emme voisi olla kiitollisempia siitä panoksesta, jonka he ovat antaneet.

Rekrytointistrategiassamme olemme pyrkineet löytämään riveihimme tekijöitä, joilla on kyky itsenäiseen toimintaan ja vastuunkantoon. Meidän työntekijämme nauttivat vapaudesta, mutta ottavat mielellään myös vastuun omasta työstään.

Katso oheiselta videolta mitä mieltä sähkömies Antton Mäki on meillä työskentelystä:

Miten Systelle pääsee töihin?

Monet uudet työntekijämme ovat tulleet taloon nykyisten työntekijöiden ohjaamana, mutta se ei ole edellytys paikan saamiseen. Etsimme hyviä tekijöitä jatkuvasti ja löydät löydät Syste työnantajana -sivulta »

Soitto toimitusjohtajallemme Jari Hietalalle voi poikia kutsun työhaastatteluun jos työhistoria tai vähintäänkin asenne on vakuuttava. Asenne on tärkeä, sillä kaiken muun voi opettaa.

Meitä kiinnostaa CV:n ja työhistorian lisäksi myös ihminen paperien takana. Odotamme työntekijöiltämme paljon kykyä vastuunkantoon, mutta vastineeksi annamme paljon vapautta ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan.

Vakuuttamalla meidät myös osaamisella, asenteella ja persoonalla, saa hyvällä todennäköisyydellä paikan.

Miksi meillä on hyvä olla töissä?

Joukkoomme kuuluu eri ikäisiä tekijöitä. Nuorin työntekijämme on 20-vuotias ja vanhin pian 60v. Kaikille löytyy oma paikkansa ja roolinsa. Arvostamme yksilöllisyyttä.

Arvostus työntekijöitämme kohtaan näkyy monella tapaa. Se näkyy täysimääräisinä smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleinä. Se näkyy laadukkaassa työterveyshuollossa ja vakuutuksissa, jotka kattavat myös vapaa-ajan tapaturmat.

Työntekijöiden arvostuksesta viestivät myös laadukkaat työkalut ja turvavarusteet ja jos työntekijän auto menee rikki, meillä on antaa sellainen lainaksi.

Vaikka työ onkin Systeläisyydessä suurin yhdistävä tekijä, ei kaikki kuitenkaan ole pelkkää totista puurtamista. Panostamme myös epäviralliseen ohjelmaan. Olemme käyneet mm. pelaamassa splättistä ja vierailleet jääkiekkomatseissa ja työntekijödemme parissa vallitsee hyvä yhteishenki, jossa kaikkia yhdistää Systeläisyys.

Meillä saa myös kehittää osaamistaan

Koulutamme työntekijöitämme ahkerasti. Järjestämme räätälöityjä kursseja ja osa työntekijöistämme ovat hankkineet palveluksessamme ammatin oppisopimuskoulutuksena.

Kuuntelemme tarkalla korvalla myös työntekijöidemme toiveita omien työtehtäviensä suhteen. Kunkin tekijän yksilöllisiä vahvuuksia pyritään hyödyntämään. Jos työntekijä haluaa esimerkiksi enemmän vastuuta tai oppia työssään lisää, pyrimme tarjoamaan siihen mahdollisuuksia ja annamme erilaisia tehtäviä.

Ulkomaille töihin?

Osa asiakasyritystemme työmaista sijaitsevat ulkomailla, vaikka yritykset olisivatkin Suomalaisia. Meillä työntekijä pääsee siis halutessaan matkustamaan paljonkin. Ulkomailla työskentely edellyttää luonnollisesti matkustusvalmiutta ja tarvittavaa kielitaitoa.

Kaikilta ei kuitenkaan edellytetä samaa, sillä töitä riittää hyvin myös kotimaassa.

Vapauden veli on vastuu

Sekä nykyisiltä, että tulevilta työntekijöiltä edellytämme itsenäisyyttä vastuuntuntoa. Jokainen työntekijämme edustaa omalla olemuksellaan ja toiminnallaan koko yritystä.

Itsenäisen ja yrittäjämäisen työskentelyn rinnalla on myös vapautta. Jos keikkaa ei juuri sillä hetkellä ole ja haluaa pitää muutaman päivän vapaata, niin se yleensä onnistuu. Meillä johto auttaa tarvittaessa, mutta ei hengitä niskaan.

Toki välillä venymistä odotetaan toiseenkin suuntaan, mutta reiluin ehdoin. Pyhätöistäkin maksetaan asianmukaiset korvaukset.

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat tietää lisää yrityksestämme, seuraa viestintäämme myös Facebookissa, Linkedinissä ja Twitterissä, niin pystyt kartalla viimeisimmistä kuulumisistamme.


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Systellä

Kaikki artikkelikategoriat

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö