Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Uudella palvelumallilla kohti helppoa ja läpinäkyvää asiakaskokemusta

Olemme uudistaneet palvelumalliamme, jotta se tarjoaisi nykyisille ja uusille asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Uudistusten keskiössä ovat uusi verkkopalvelu, selkeämpi palveluiden jaottelu sekä yrityskuvan kirkastaminen.

Me tuotamme jatkossakin asennus- ja suunnittelutyöt sekä jatkuvan kunnossapidon palvelut teollisuuden tarpeisiin Suomessa ja maailmalla. Olemme tehneet tilaamisen entistäkin helpommaksi, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme selkeällä ja läpinäkyvällä otteella alusta loppuun saakka.

syste

Uusi palveluiden jaottelu tuo työmaalle parhaat tekijät

Olemme jakaneet palvelumme kahteen selkeään kokonaisuuteen: projektiluontoiset asennus- ja suunnittelutyöt sekä jatkuvan kunnossapidon palvelut. Teemme projektiluontoisesti esimerkiksi teollisuuden sähkö-, automaatio- ja instrumenttiasennuksia suunnittelusta toteutukseen. Tämän lisäksi teemme kunnossapitoa esimerkiksi elintarvike- ja energiateollisuudelle.

Selkeämmällä jaottelulla helpotamme asiakkaidemme ymmärrystä palvelutarjonnastamme. Samalla varmistamme, että löydämme juuri oikealla ammattitaidolla ja motivaatiolla varustetut osaajat toteuttamaan työn. Meillä on ammattilaisia, jotka ovat suuntautuneet vaihteleviin projektitöihin sekä osaajia, jotka ovat keskittyneet pitkäaikaisiin kunnossapitotöihin. Kun työntekijämme saavat tehdä itselleen sopivaa työtä, josta he nauttivat ja jonka he parhaiten osaavat, näkyy se aina myös työn laadussa.

Uusi verkkopalvelu tekee tilaamisen helpoksi

Uusi verkkopalvelu on rakennettu vain ja ainoastaan asiakkaitamme varten. Sivustolla on nopea ja helppokäyttöinen valintatyökalu, jonka avulla asiakkaamme voivat kertoa yksityiskohtaisesti tarpeestaan. Tämän voi tehdä vaikka keskellä yötä, mikä tuo palveluun joustoa. Lisäksi asiakas saa meiltä tarjouksen nopeammin, kun taustatiedot ovat jo valmiiksi selvillä.

Lisäksi uusi verkkosivusto on rakennettu asiakkaalle mahdollisimman selkeäksi ja käyttäjäystävälliseksi. Verkkosivusto tuo aiempaa paremmin esiin erilaiset palvelut, kartoittaa asiakkaan tarpeen ja tekee palvelun tilaamisen helpoksi. Kun asiakas on jättänyt tarjouspyynnön, hän voi luottaa siihen, että se ohjataan oikealle henkilölle ja vastuu tarjouksen laskemisesta sekä projektin käynnistämisestä siirtyy meille.

Viestinnän ja yrityskuvan kirkastaminen lisäävät läpinäkyvyyttä

Haluamme jatkossa kertoa asiakkaillemme selkeämmin ja läpinäkyvämmin, mitä Syste on, mitä me teemme ja minkä arvojen takana seisomme. Yrityskuvan ja viestinnän kirkastaminen ovatkin olleet yksi tämän projektin keskeisimmistä teemoista. Emme halua olla pelkästään hyvä vaan myös haluttu kumppani niin pienille kuin isoillekin organisaatioille.

Lisäksi haluamme toimia lähempänä asiakasta. Tarjoamme jatkossa asiakkaillemme erilaisia lähestymistapoja ja kontaktipintoja, jotta madallamme kynnystä lähestyä meitä. Tulemme jatkossa olemaan kumppanimme avustuksella voimakkaammin esillä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa niin asiakkaillemme, työnhakijoille kuin muillekin sidosryhmille.

Mitä Syste sitten on?

Vahvasti asiakaslähtöinen toimija: Yrityskulttuurissamme asiakkaan saama hyöty on kaiken keskiössä. Ymmärrämme aidosti ja kokonaisvaltaisesti asiakkaamme tarpeen ja tarjoamme hänen ongelmaansa parhaan ratkaisun. Toimintamme on asiakasohjautuvaa eli emme tarjoa valmiita palvelupaketteja, vaan tuotamme juuri sitä palvelua, mitä asiakas tarvitsee.

Skaalautuva ja joustava kumppani: Jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme parasta hyötyä, palvelumallimme on rakennettu mahdollisimman skaalautuvaksi ja joustavaksi. Tutustumme asiakkaamme yritykseen ja prosesseihin tarkasti etukäteen, jotta toteutettavan projektin vaiheet, aikataulutus ja resurssien määrä istuvat juuri sopivasti organisaation toimintamalliin ja tarpeeseen.

Parhaiden osaajien toimittaja: Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön ammattitaitoiset ja motivoituneet osaajat, joihin luotamme 100 %. Koska toimimme asiakkaidemme työmailla, toimimme aina kohteen arvojen ja sääntöjen mukaan. Näin vahvistamme omalta osaltamme tämän yrityksen brändiä eteenpäin myös heidän asiakkailleen.

Läpinäkyvä ja portaaton yritys: Meillä on matala organisaatio, sillä palvelemme asiakasta suoraan kentällä. Paikan päällä työskentelevät henkilöt kantavat täyden vastuun ja heidän kanssaan voi kommunikoida suoraan. Olemme pyrkineet poistamaan toiminnastamme kaikki turhat välikädet, jotta toimintamme on mahdollisimman läpinäkyvää ja joustavaa.

Syste yrityksenä nyt ja tulevaisuudessa

Nämä uudistukset ja vahvat perusarvomme tukevat tavoitettamme olla jatkossa entistäkin parempi kumppani nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Syste on vahvasti kasvuhakuinen yritys tinkimättä tuumaakaan asiakasläsnäolosta ja palvelun laadusta.

Aiomme olla jatkossa näkyvämpi ja varteenotettavampi vaihtoehto niin yksittäisissä asennus- ja automaatioprojekteissa kuin jatkuvana kunnossapidon kumppanina. Voimme toteuttaa projekteja aina pienistä aputöistä tehtaiden laajennus- ja automatisointiprojekteihin asti – vuorenvarmalla ammattitaidolla, motivoituneella henkilöstöllä ja positiivisella yrityskulttuurilla. Käy tutustumassa uudistettuun verkkopalveluumme ja meihin!


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Systen palvelut

Kaikki artikkelikategoriat

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö