Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Työpaikkailmoitukset

Kunnossapitoasentaja (avoin hakemus)

Avoimet paikat 3 kpl (klikkaa otsikkoa)

Kunnossapitoasentaja (Sähkö/automaatio)
Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä.

Kunnossapitoasentaja
(Mekaniikka)
Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, koneiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia koneistus ja hitsaustöitä.

Asennusvalvoja (avoin hakemus)

Asennusvalvojan työtehtävinä on valvoa kone- ja laiteasennuksia sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä sekä tarvittaessa osallistua asennuksiin. Valvontatyön ja asennuksen lisäksi asennusvalvojan tehtävänä on työskennellä sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Vanhempi automaatioasentaja (avoin hakemus)

Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Asennustöiden lisäksi tehtävänä on työskennellä sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmamiesten kanssa.

Automaatioasentaja (avoin hakemus)

Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina.

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö