Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Vanhempi automaatioasentaja (avoin hakemus)

Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Asennustöiden lisäksi tehtävänä on työskennellä sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmamiesten kanssa. Tarvittaessa tehtävänä voi olla myös toimia ”kymppinä” isommissa asennuskohteissa.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomessa, mutta myös pidemmät asennukset kauempana kotimaassa tai ulkomaan asennuskohteet ovat mahdollisia. Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa, asennusvalvojan alaisuudessa tai osana asiakkaan asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta sekä tarvittaessa myös Systen asennustiimistä.

Edellytämme asentajalta automaatioasentajan tai sähköasentajan tutkintoa sekä laajaa ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista. Asentajan pitää osata lukea ja korjata asennuskuvia, osata kytkeä erilaisia prosessin sähkölaitteita, kuten mm.logiikoita, väyliä, moottoreita, taajuusmuuttajia sekä antureita sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet ja tarvittaessa muuttaa niiden asetuksia. Erilaiset teollisuuden keskusten, asennuskaapeleiden, väylien sekä maadoitusten asennuksien standardit pitää olla tuttuja. Myös vianetsintä, erilaiset mittaukset sekä mittauspöytäkirjojen teko on oltava hallussa.

Asentajillamme on kaikilla oltava voimassa työturvallisuus-, sähkötyö-, tulityö- sekä ensiapukoulutuskortit. Työntekijällä tulee olla hyvä suomenkielen taito. Suullinen ja kirjallinen englannin taito on eduksi.

Jos haet uusia haasteita ja kaikki edellä mainitut speksit osuvat kohdalleen ,niin ota ihmeessä yhteyttä. Ja jos jokin ei juuri nyt tai vielä ihan ole just noin, niin kannattaa silti lähestyä, koska meillä asenne ratkaisee, kaiken muun voimme opettaa.

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö