Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Syste on vahvoilla myös isojen toimijoiden kumppanina

Suuret organisaatiot ovat usein tottuneet toimimaan suurten toimijoiden kanssa. Vaikka Syste on yrityksenä pienehkö, palvelee se ammattitaitoisesti ja kokonaisvaltaisesti kaikenkokoisia asiakasyrityksiä. Järjestelmät ja tavat on tehty siten, että integroituminen on helppoa asiakkaan järjestelmistä ja koosta riippumatta. Käynnissä on yhtä aikaa suuria tehdasprojekteja, jatkuvaa kunnossapitoa sekä asennus- ja automaatiohankkeita.

“Isommat asiakkaat saattavat kyseenalaistaa esimerkiksi sitä, onko meillä riittävästi resursseja suurempiin projekteihin. Meillä resursointi on hoidettu siten, että pystymme sanomaan tarkalleen, miltä työmaalta vapautuu työntekijöitä minäkin päivänä. Näin meiltä tulee aina riittävä määrä osaavia tekijöitä paikalle sovittuna ajankohtana. Tämän lisäksi meillä on kattava verkosto, jonka kautta täydennämme omaa palvelutarjontaamme”, kertoo Systen toimitusjohtaja Jari Hietala.

Systen vahvuutena on myös se, että kaikki systeläiset osaavat tehdä töitä toistensa kanssa. Näin eri projekteista vapautuvista työntekijöistä voidaan aina yhdistellä toimivia tiimejä. Tiiminvetäjä toimii paikan päällä asiantuntijana asiakkaan suuntaan sekä vastaa resursoinnista ja projektinjohdosta.

Kaikki lähtee luottamuksesta

Suurempien asiakkaiden luottamus saavutetaan sillä, että asiat hoidetaan alusta asti sovitusti ja ammattitaitoisesti.

“Hyvin usein asiakkaat kokevat, että meidän kanssamme on helppo toimia ja tilaavat meiltä lisää palveluita. Kun me tunnemme asiakkaan prosessit ja järjestelmät, yhteistyön tekeminen on mutkatonta”, Hietala sanoo.

Systen toimintaperiaatteena on tehdä työtä aina asiakkaan ehdoilla.

“Työntekijämme ovat tottuneet sulautumaan asiakkaan toimintamalleihin ja sääntöihin eri projekteissa. Tämä on työntekijöillemme sisäistynyt toimintatapa. Asiakkaan on helppo ottaa meidät vastaan, sillä he voivat luottaa siihen, että sitoudumme sääntöihin ja noudatamme tiukkojakin turvallisuuskriteereitä.”

Asiakkaan aikaa vapautuu

Systen etuna ovat myös kokonaisvaltaiset palvelut, sillä asiakas saa samasta osoitteesta materiaalit, työntekijät, suunnittelun ja kunnossapidon.

“Monet isommat asiakkaat ovat ryhtyneet hyödyntämään tätä avaimet käteen -ratkaisua. Se vapauttaa heiltä aikaa, sillä heidän ei tarvitse itse vastata materiaalien hankinnasta, varaston ylläpidosta ja muista asioista. Tämän lisäksi ei tule hukkaostoksia, sillä me tiedämme tarkalleen, mitä projekteihin tarvitaan”, Hietala summaa.

Syste on ammattitaitoinen ja sitoutunut kumppani, jonka keskeisinä arvoina ovat rehellisyys, läpinäkyvyys sekä laadukas asiakaspalvelu.

“Rehellisyys kulkee mukana aina ensimmäisestä yhteydenotosta loppuraporttiin asti. Jokainen vaihe tällä polulla palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi kaikki on asiakkaalle läpinäkyvää; esimerkiksi loppulaskusta näkee eriteltynä kaikki tehdyt toimenpiteet, käytetyt materiaalit ja tekijät.”

Syste Oy toteuttaa teollisuusautomaatiota ja sähköasennuksia esimerkiksi konevalmistajille ja valmistavan teollisuuden yrityksille ympäri Suomen ja tarvittaessa myös ulkomailla. Teollisuuden kunnossapitoa ja tukipalveluita tarjotaan Etelä-Suomen alueella.

Haluatko tietää lisää?


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Systen palvelut

Kaikki artikkelikategoriat

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö