Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Syste työnantajana

Meille työntekijässä tärkeintä on hyvä asenne työtä ja työkavareita kohtaan, kaiken muun me voimme opettaa.
Katso avoimet työpaikat Täytä avoin hakemus

Mitä sanovat työntekijämme?

Meille töihin?

Olemme teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksiin erikoistunut palveluyritys. Meiltä löytyy mielenkiintoisia työtehtäviä sekä kokeneelle että myös hieman kokemattomammallekkin osaajalle. Kaikki työtehtävät suoritetaan asiakkaan tiloissa kotimaassa ja ulkomailla.

Tavoitteemme on antaa sopivasti haasteita ja haluttaessa myös vastuuta. Haluamme, että meillä jokainen viihtyy työssään ja sitä kautta motivaatio tehdä työtä on hyvä.

Kattavat henkilöstöedut

  • Tuemme työntekijöiden liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä työssä jaksamista
  • Hankimme laadukkaat työvaatteet, turvavarusteet ja työkalut
  • Järjestämme toiminnallisia tapahtumia
  • Meillä on toimiva työterveyspalvelu sekä kattavat vakuutukset
  • Tuemme henkilökohtaista kehittymistä ja järjestämme koulutukset aina tarvittaessa
  • Pyrimme edistämään työntekijöiden urakehitystä esim. oppisopimuksella tai ammattitutkinnolla

Työnantajana olemme joustava, luotettava sekä reilu ja siksi vaadimme kaikilta työntekijöiltä samaa. Tästä syystä työilmapiirimme on kannustava sekä toisiaan tukeva.

Vastuuta ja vapautta

Työtehtävät ja työn vaativuus sovitetaan sopivaksi kokemuksen ja osaamisen mukaan. Työt suoritetaan itsenäisesti tai osana tiimiä. Tehtävänä voi olla asennukset tehtaan kokoonpanossa, kunnossapitotyöt asiakkaan tehtaalla tai toimia osana asiakkaan asennustiimiä. Myös erilaiset asennusvalvonnat ja käyttöönotot kuuluvat meidän työtehtäviin.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvän ympäristön käyttää osaamistansa ja mahdollisuuden kehittyä uralla kokemuksen ja osaamisen mukaisesti. Halutessaan voi hakea haasteita ulkomailta tai erikoistua vaikka elintarviketeollisuuden osaajaksi.

Työntekijäkokemuksia

Avoimet työpaikat

Automaatioasentaja (avoin hakemus)

Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina.

Vanhempi automaatioasentaja (avoin hakemus)

Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Asennustöiden lisäksi tehtävänä on työskennellä sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmamiesten kanssa.

Asennusvalvoja (avoin hakemus)

Asennusvalvojan työtehtävinä on valvoa kone- ja laiteasennuksia sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä sekä tarvittaessa osallistua asennuksiin. Valvontatyön ja asennuksen lisäksi asennusvalvojan tehtävänä on työskennellä sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Kunnossapitoasentaja (avoin hakemus)

Avoimet paikat 3 kpl (klikkaa otsikkoa) Kunnossapitoasentaja (Sähkö/automaatio) Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Kunnossapitoasentaja (Mekaniikka) Työtehtävinä on prosessi kone- ja laiteasennuksia, koneiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia koneistus ja hitsaustöitä.

Asiakaskokemuksia ja Systestä työnantajana

Ihmisjohtaminen onnistuu myös etänä

Me olemme onnistuneet luomaan tiiviin me-hengen ja toimivan johtamiskulttuurin, vaikka työntekijämme työskentelevät toisistaan erillään.

Syste tuo mukanaan kovan luokan osaamista

“Systen työntekijät eivät ole pelkästään apukäsiä kiireen keskellä, vaan he tuovat työmaille vaativaa osaamista ja ammattitaitoa.”

Yrityskumppanuus rakentuu yhdessä asiakkaan kanssa

“Syste hoitaa kaiken siten, että voimme luottaa heidän palveluunsa. Voin suositella Systen palveluita ja näitä kavereita. He ottavat hommat tosissaan ja luvatut asiat hoidetaan”

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö