Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Syste tuo mukanaan kovan luokan osaamista

Systen työntekijät eivät ole pelkästään apukäsiä kiireen keskellä, vaan he tuovat työmaille vaativaa osaamista ja ammattitaitoa.

Systeläiset työskentelevät ammattitaitoisena työvoimana asiakasyrityksissämme, joten meille on tärkeää, että työntekijöihimme ollaan tyytyväisiä. Se edellyttää heiltä vankkaa ammattitaitoa, joustavuutta ja kykyä mukautua asiakkaidemme työtehtäviin, arvoihin ja määräyksiin. Olemme onnistuneet kehittämään prosessin niin hyväksi, että lähes poikkeuksetta työvoimaa hankitaan meidän kauttamme toistekin.

Raute on puutuotetoimialan teknologia- ja palveluyritys, joka hyödyntää Systen ammattitaitoisia sähköasentajia sähköosastollaan aina silloin, kun oma työväki ei riitä. Videolla Rauten työnjohtaja Ville Niittynen kertoo, kuinka tyytyväisiä he ovat olleet Systen ammattilaisiin.

“Joustavuus on meille tärkeää. Saamme tänne ammattitaitoista porukkaa aina tarvittaessa”, Niittynen kiittelee.

Videolla Rauten sähköosaston työnjohtaja Ville Niittynen kertoo kokemuksiaan Systen työntekijöistä.

Systen kautta osaava työvoima on aina saatavilla

Me emme ole asiakkaillemme pelkästään apukäsiä toimittava alihankkija, vaan haluamme tarjota kokonaisvaltaisen palvelun, johon on helppo luottaa. Me toimitammekin asiakkaidemme työmaille vain huippuosaajia, jotka tekevät töitä ydintehtävissä tai esimerkiksi asennusvalvonnassa.

“Systen työntekijät osaavat tehdä töitä itsenäisesti ja tekevät hyvää jälkeä. Heidän kanssaan on helppo olla hommissa,” Niittynen kertoo videolla.

Tiivis yhteistyö on osaamisen ydin

Me työskentelemme asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä, joten me tunnemme asiakkaamme ja tiedämme, millaisia tekijöitä he tarvitsevat. Näin asiakkaidemme on myös helppo luottaa siihen, että meidän kauttamme he saavat aina osaavat työntekijät joustavasti ja luotettavasti.

Systen ajatuksena on se, että työntekijämme ovat kiinteä osa asiakkaidemme palvelukonseptia. Työntekijämme toimivat työmailla asiakkaan arvojen, tapojen ja ohjeiden mukaan. Noudatamme sataprosenttisesti asiakkaan määräyksiä esimerkiksi turvallisuusasioissa ja pyrimme jopa ylittämään heidän asettaman tason: näin me pystymme tukemaan asiakkaan omia tavoitteita ja vahvistamaan heidän mainettaan palvelun tai tuotteen toimittajana.

Haluatko tietää lisää?

Seuraa meitä myös Facebookissa, Linkedinissä ja Twitterissä, niin saat tietää ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa.


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Referenssit

Kaikki artikkelikategoriat

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö