Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Yritys

Syste Oy

Syste Oy on vuonna 2014 perustettu teollisuuden sähköasennuksiin erikoistunut palveluntarjoaja, joka tuottaa sähkö-, automaatio- ja instrumenttiasennuspalveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin. Perustajina on joukko kokeneita sähkö- ja automaatio-osaajia sekä palveluliiketoiminnan asiantuntijoita, joiden yhteistyön tuloksena on syntynyt asiakkaiden tarpeet tunteva aidosti asiakaslähtöinen yritys.

Ammattitaitoiset asennuspalvelut

Tuotamme kokeneella asentajakaartillamme ammattitaitoisia asennuspalveluja koko suomalaiselle teollisuudelle. Palveluosaamisemme kattaa sekä modernisointiin että uudiskohteisiin tehtävät asennukset, kuten logiikat, taajuusmuuttajat, anturit, johdotukset, moottorit, väylät ja muut nykyaikaisen teollisuuden tarpeisiin tarkoitetut ratkaisut.

Palvelukonseptiimme kuuluu tämän lisäksi kunnossapitopitopalveluita teollisuuden sähköasennustarpeisiin sekä suunnittelu- ja ohjelmointipalvelut yhteistyökumppanimme kautta.

Asiakkainamme on mm. joukko prosessi- ja elintarviketeollisuuden yrityksiä, joiden erikoistarpeet ja standardit kuuluvat osaamiseemme. Pitkän aikavälin tavoitteenamme on tehdä yhteistyötä asiakkaidemme kumppanina, vapauttaa heidän resurssejaan omaan ydinliiketoimintaansa ja auttaa heitä menestymään liiketoiminnassaan.

Vastuuta ja korkeita standardeja

Arvostamme ammattimaisuutta, joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä pyrimme kaikissa toimissamme jatkuvuuteen ja kehittymiseen. Meille yhteiskuntavastuu on osa hyvää toimintatapaa, jolla pyrimme takaamaan kannattavan ja kehittyvän liiketoiminnan myös tulevaisuudessa.

Hyvä työturvallisuus on luonnollinen osa toimintaamme ja integroidumme asiakkaidemme vaatimuksiin 100% varmuudella. Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että työntekijämme parantavat omalta osaltaan asiakkaamme työturvallistta sekä pitävät itsestään ja kollegoistaan huolta työstä ja työkohteesta riippumatta. Tämän todisteeksi meillä on ulkopuolisen arvijoitsijan tekemä hyväksytty kymmenkohtainen T10 (turvallisuuskymppi) palvelutoimittajan arviointi, jonka vaatimukset ovat erittäin korkeat ja toimenpiteiden oltava todistettavasti dokumentoitu.

syste
syste

Huomioimme ympäristöä ja toisiamme

Otamme toiminnassamme ympäristön huomioon. Pyrimme toiminnallamme edistämään jätteiden hyötykäyttöä sekä tehokasta energiataloutta. Kaikissa toiminnoissamme sitoudumme noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä määräyksiä. Tavoitteiden toteutumisen edellytyksenä on avoin tiedottaminen ja vuorovaikutus kaikkien sidosryhmien kesken.

Palveluhenkinen henkilöstömme, laaja osaamisalueemme, vahva kokemuksemme sekä asiakaslähtöisyytemme ja joustavuutemme varmistavat tuloksellisen yhteistyön asiakkaidemme kanssa.

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö