Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Syste – Salon toimipiste

Kunnossapito sekä muut teollisuuspalvelut – Salo ja Turku

Tarjoamme kattavia teollisuuden kunnossapidon, teollisuushuollon, teollisuusasennuksen ja ATEX-alan palveluita kattaen Salon ja Turun alueet. Palveluvalikoimamme sisältää koneiden säännöllisen huollon ja korjaukset, mikä takaa tuotantoprosessien sujuvuuden ja minimoi seisokkien riskin yrityksen arjessa. Vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti, tarjoamme teollisuuden tuotannon suunnitteluun liittyviä palveluita, jotka voivat auttaa parantamaan tehokkuutta ja optimoimaan prosesseja. 

Erikoistuneena kunnossapidon, huollon ja suunnittelun toimijana, korostamme ennaltaehkäisevän työn merkitystä, mikä auttaa alentamaan yllättävien rikkojen kustannuksia ja pidentämään koneiden käyttöikää. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla voimme tarjota mittatilaustyötä, jonka tavoitteena on kohentaa tuotannon laatua ja toimintavarmuutta. 

Systen palvelut 

Tarjoamme asiakkaillemme teollisuuden huoltoa, kunnossapitoa ja suunnittelua sekä ATEX-asennuksia ja –suunnittelua. Systen osaavilla ammattilaisilla on kokemusta kaikilta teollisuuden kunnossapidon osa-alueilta, joten saat kaiken tarvitsemasi yhdeltä toimijalta. 

Palvelumme

 • Teollisuushuolto 
 • Kunnossapito 
 • Sähkö- ja automaatioasennukset 
 • Automaatioprojektit 
 • Sähkösuunnittelu 
 • Keskusvalmistus 
 • ATEX-asennus ja suunnittelu 
 • Automaatiojärjestelmien suunnittelu 
 • Muut teollisuuden asennukset 

Voit siis olla meihin yhteydessä kaikissa teollisuuteen liittyvissä tilanteissa. Pystymme tarjoamaan kattavan palvelun riippumatta siitä, minkä alan teollisuuslaitteet ovat kyseessä. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä esimerkiksi kone-, elintarvike-, puu- ja kaasuteollisuuden aloilla. 

Millaisia hyötyjä kunnossapidosta ja muista palveluista on? 

Systen laadukas kunnossapito Salon ja Turun seudulla tarjoaa paljon hyötyjä yritykselle. Teollisuuden kunnossapito, huolto ja suunnittelu ovat keinoja, joilla tuotannosta saadaan varmempaa ja vähentää ongelmien riskiä. Seisokkiaikojen tai vaurioiden aiheuttama tuotannon keskeytyminen voi olla usein kallista ja aikaa vievää. 

Kattavan asiantuntemuksemme ja osaavien tekijöidemme avulla pystymme ehkäisemään tuotannon ongelmia ja pienentämään pullonkauloja. 

Kunnossapidon, suunnittelun ja huollon hyödyt:  

 • Tuotantolaitteet pysyvät toimintakunnossa  
 • Työntekijöiden aikaa säästyy  
 • Tuotantolinja toimintavarmuus kasvaa  
 • Riskienhallinta helpottuu  
 • Vähentää tuotannon pullonkauloja  

Laadukas kunnossapito, huolto ja suunnittelu ovat kannattavia palveluja, kun haluat minimoida riskit ja maksimoida teollisuuden toimintavarmuuden. Hyvä teollisuuden kunnossapito kattaa laitteistojen ja tuotantolinjojen säännölliset tarkastukset, huoltotoimenpiteet sekä tuotantolaitteiden jatkuvan kehittämisen paremmaksi. Tätä kaikkea Syste pystyy tarjoamaan. 

Tehtävämme ei ole ainoastaan korjata ja huoltaa teollisuuden koneita, kun tarve ilmenee. Haluamme olla mukana kehittämässä tuotantoprosessia siten, että kaikki toimii erinomaisesti myös silloin, kun laitteisto on kunnossa ja ongelmia ei ole.  

Miksi teollisuuden kunnossapito kannattaa ulkoistaa 

Kunnossapito, huolto ja suunnittelu ovat kriittisiä osia teollisuuden sujuvaa toimintaa. Me Systellä varmistamme teollisuuden koneiden ja laitteiden maksimaalisen toimivuuden sekä tuotannon kehittämisen. Kun ulkoistat teollisuuden kunnossapidon Salon tai Turun alueella, saat käyttöösi ammattitaitomme ja pitkän kokemuksemme. Samalla työntekijöiden aikaa säästyy, kun he voivat keskittyä laitteiden huollon ja kehityksen sijaan omaan työhönsä. 

Tarjoamme kattavia kunnossapitopalveluita teollisuuden tarpeisiin.

Huolto- ja korjauspalvelumme sisältävät: 

 • Säännölliset huollot ja tarkastukset 
 • Vianetsintä ja korjaukset 
 • Ennakoiva kunnossapito teollisuusautomaation avulla 
 • Varaosapalvelut ja –hallinnointi 

Pystymme toimittamaan kaiken tarvittavan, mitä teollisuuden kunnossapito voi kaivata. Ammattitaitomme lisäksi meillä on erinomaiset yhteydet esimerkiksi varaosatoimittajiin, joiden kautta saamme kaikki yleiset varaosat nopealla toimitusajalla sekä harvinaisemmat osat vaihtelevalla toimitusajalla. 

Kunnossapito ja muut teollisuuden asiat – Salo ja Turku  

Jos tarvitset teollisuuden kunnossapitoa, huoltoa tai automaatiota Salon ja Turun seudulla, ole yhteydessä avuliaaseen henkilökuntaamme. Pystymme etsimään juuri sinulle parhaan ratkaisun, jonka avulla voit saada tuotantoprosessiin lisää toimintavarmuutta ja tehokkuutta. 

Tarvittaessa voimme hoitaa koko tehtaan kunnossapidon, minkä ansiosta työntekijöiden aikaa säästyy ja he voivat keskittyä itse tuotantoon. Kunnossapito ja automaatio ovat erikoisalaamme, joten saat käyttöösi alan parhaat ammattilaiset. 

Ota siis yhteyttä, niin keskustellaan lisää automaatiosta ja teollisuuden kunnossapidosta! 

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö