Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Systen vuosi kuvina − tapahtumia, koulutuksia ja tiivistä yhteistyötä

Vuosi 2019 on ollut Systelle vauhdikas, työntäyteinen ja haastava. On aika kiittää loistavaa henkilöstöä ja suunnata katse tulevaan.

Kuluva vuosi on ollut Systelle haastava, sillä työmaat ovat olleet pienempiä ja kestoltaan lyhyempiä kuin aikaisemmin. Kohteiden välillä liikkuminen on vaatinut työntekijöiltä paljon joustoa, joten suurin kiitos kuuluu heille.

“Työntekijöiltämme on löytynyt tahtotilaa sopeutua muutoksiin ja vaihtaa työmaata usein. Yhteishenki on pysynyt hyvänä, vaikka työparit ovat vaihdelleet ja organisaatiomuutoksia on tehty,” Jari Hietala kertoo.

Töitä ja uusia asiakkaita on kuitenkin riittänyt, joten vuosikymmen voidaan päättää hyvillä mielin ja lähteä intoa puhkuen kohti tulevaa.

Tiivis ryhmähenki on osa systeläisyyttä

Systen vuoteen on perinteisesti mahtunut myös paljon yhdessä tekemistä. Osanotto yhteisiin juhlatilaisuuksiin ja koulutuksiin on ollut lähes 100 prosenttia, mikä kertoo siitä, että henkilöstö viihtyy hyvin yhdessä. Töitä tehdään pääsääntöisesti toisistaan erillään, mutta tiivis yhteishenki on ja pysyy.

“Nämä ovat odotettuja tilaisuuksia, sillä ihmiset näkevät toisiaan harvoin. Samalla käymme läpi tiedotettavat asiat ja palautteet. Meillä on hyvä henki ja kaikki saavat olla sellaisia kuin ovat, kaikki hyväksyvät toisensa,” Hietala sanoo.

Systellä on vuosittain myös paljon koulutuksia, jotta henkilöstö pysyy ajan tasalla. Tänä vuonna on panostettu ennen kaikkea työturvallisuuteen.

Kohti tulevaa

Syste aikoo laajentaa palvelutarjontaansa, sillä nykyinen sapluuna on osoittautunut vuosien saatossa toimivaksi. Palvelukonseptia aiotaan kehittää vahvistamalla kunnossapidon osuutta projektitoiminnan rinnalla.

“Pitkällä tähtäimellä tavoite on tuplata Systen henkilöstö seuraavan 5-10 vuoden aikana sekä kehittää toimintaa kaikilla osaamisemme alueilla. Haluamme myös säilyttää samanlaisen yhteishengen ja tahtotilan työn tekemiseen,” Hietala suunnittelee.

Syste kiittää asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja koko henkilöstöä tästä vuodesta. Rauhallista joulua ja menestystä tulevalle vuodelle!


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Systellä

Kaikki artikkelikategoriat

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö