Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito ja tukipalvelumme sisältävät automaatiojärjestelmien luotettavuuteen keskeisesti liittyviä palvelutuotteita.

Palvelut kohdistuvat järjestelmien elinkaaren kaikkiin vaiheisiin ja tukevat asiakkaan omia prosesseja saumattomasti. Esimerkiksi ennakoivan huollon tai modernisoinnin kaltaiset palvelut kuuluvat Systen erikoisosaamiseen. Toteuttamamme teollisuuden kunnossapito -palvelun avulla voidaan lisätä tuotantolaitoksen prosessien luotettavuutta eli vähentää turhia seisokkiaikoja sekä jatkaa prosessin laitteiden elinkaarta ja näin siirtää kalliita uuslaitehankintoja.

Kysy lisää asiantuntijalta »

Teollisuuden kunnossapito luotettavasti

Teollisuuden kunnossapito - ammattilainen työssä

Teollisuuden kunnossapito -palveluidemme avulla asiakkaamme pystyvät keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja vapauttamaan omia resursseja automaation ylläpidosta kuten päivystyksestä, huollosta, varaosahankinnasta, logistiikasta tai asennuksesta.

Selkeä ja tehokas palvelu

Laajan verkostomme kautta saamme nopealla toimitusajalla kaikki tarvittavat varaosat kustannustehokkaasti suoraan paikanpäälle ja asennukseen, olipa kyseessä sitten sähkömoottori, anturi, taajuusmuuttaja tai logiikka.

Omilla Extranet–sivuillamme olevan tilaustyökalun eli verkkokaupan kautta voi asiakas halutessaan myös itse tilata eri toimittajien listoilla olevat varaosat ja tarvikkeet tai vain vertailla halutessaan hintoja. Kauttamme saa myös dokumentointiin, ohjelmointiin tai prosessin säätöön liittyvät palvelut.

Teollisuuden kunnossapito toteutetaan kokeneiden asentajien toimesta asiakkaiden tarpeen mukaan joko kokoaikaisena paikallaolona, päivystyksenä tai kutsusta paikalle tuotuna palveluna. Jokaiseen malliin on räätälöitävissä asiakkaalle sopiva kokonaisuus, joka varmistaa tarvittavat resurssit oikeaan aikaan tarpeen mukaan. Tarvittaessa voimme ottaa myös vastuullemme sähkötöiden johtajan roolin.

Ota yhteyttä »

Koko osaamisemme on käytettävissänne

Tarjoamamme palvelu on tarkoitettu kaikenlaisille prosessiteollisuuden teollisuuslaitoksille. Systellä on kokemusta mm. elintarvike-, cleantech-, metsä- ja metalliteollisuuden tuotteista ja tarpeista. Palvelukonseptin mukaisesti kunnossapitoa Systeltä tilaavalla asiakkaalla on teollisuuden kunnossapidon lisäksi käytettävissä kaikki Systen osaaminen, kuten mm. teollisuuden sähköasennuspalvelut, tuotannon laitteiden automaation modernisoinnit, automaatiosuunnittelu ja keskusvalmistus.

Teollisuuden kunnossapito ja toiminnan kehittäminen

Koska tiedostamme teollisuuden kunnossapidon tärkeyden, pyrimme normaalin kunnossapidon ohella auttamaan asiakasta parantamaan prosessien luotettavuutta sekä mahdollisuuksien mukaan kehittämään prosessien tuottavuutta. Palveluumme kuuluu havaittujen huomioiden ja puutteiden tuominen tilaajan tietoisuuteen ja esittämään mahdollisia parannusehdotuksia prosessin laitteiden toimintaan.

Asentajilla on käytössä tarvittavat työkalut ennakkohuoltoon ja vianetsintään, kuten mm. lämpökamera, virran ja eristysvastuksen mittauslaitteet sekä ethernet-kaapeleiden laadun mittaamiseen tarvittavat välineet.

Palvelut asiakkaamme tarpeiden mukaan

Tarvittaessa voimme ottaa vastuullemme koko tehtaan kunnossapidon tai voitte ulkoistaa oman kunnossapitonne meille. Kokemuksemme teollisuuden kunnossapidosta mahdollistaa jo olemassa olevan kunnossapidon tehostamisen ja resurssien optimoinnin vastaamaan tarpeita ilman turhaa resurssien seisottamista. Kunnossapidon resursseja voidaan säätää mm. tehdasseisokkien aikana siten, että kaikki tarvittava asennus tehdään meidän toimesta, oli kyseessä uudisasennukset, ennakoiva huolto tai perusparannukset.

Tilaa teollisuuden kunnossapito Syste Oy:ltä!

Ota yhteyttä

Valikko