Yritys

Syste Oy on vuonna 2014 perustettu teollisuuden sähköasennuksiin erikoistunut palveluntarjoaja, joka tuottaa sähkö-, automaatio- ja instrumenttiasennuspalveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin. Perustajina on joukko kokeneita sähkö- ja automaatio-osaajia sekä palveluliiketoiminnan asiantuntijoita, joiden yhteistyön tuloksena on syntynyt asiakkaiden tarpeet tunteva aidosti asiakaslähtöinen yritys.

Tuotamme kokeneella asentajakaartillamme ammattitaitoisia asennuspalveluja koko suomalaiselle teollisuudelle. Palveluosaamisemme kattaa sekä modernisointiin että uudiskohteisiin tehtävät asennukset, kuten logiikat, taajuusmuuttajat, anturit, johdotukset, moottorit, väylät ja muut nykyaikaisen teollisuuden tarpeisiin tarkoitetut ratkaisut.

Palvelukonseptiimme kuuluu tämän lisäksi kunnossapitopitopalveluita teollisuuden sähköasennustarpeisiin sekä suunnittelu- ja ohjelmointipalvelut yhteistyökumppanimme kautta.

Teollisuuden kunnossapito - Esys Senson

Asiakkainamme on mm. joukko prosessi- ja elintarviketeollisuuden yrityksiä, joiden erikoistarpeet ja standardit kuuluvat osaamiseemme. Pitkän aikavälin tavoitteenamme on tehdä yhteistyötä asiakkaidemme kumppanina, vapauttaa heidän resurssejaan omaan ydinliiketoimintaansa ja auttaa heitä menestymään liiketoiminnassaan.

Arvostamme ammattimaisuutta, joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä sekä pyrimme kaikissa toimissamme jatkuvuuteen ja kehittymiseen. Meille yhteiskuntavastuu on osa hyvää toimintatapaa, jolla pyrimme takaamaan kannattavan ja kehittyvän liiketoiminnan myös tulevaisuudessa.

Hyvä työturvallisuus on luonnollinen osa toimintaamme ja integroidumme asiakkaidemme vaatimuksiin 100% varmuudella. Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että työntekijämme parantavat omalta osaltaan asiakkaamme työturvallistta sekä pitävät itsestään ja kollegoistaan huolta työstä ja työkohteesta riippumatta. Tämän  todisteeksi meillä on ulkopuolisen arvijoitsijan tekemä hyväksytty kymmenkohtainen  T10 (turvallisuuskymppi) palvelutoimittajan arviointi, jonka vaatimukset ovat erittäin korkeat ja toimenpiteiden oltava todistettavasti dokumentoitu.

Otamme toiminnassamme ympäristön huomioon. Pyrimme toiminnallamme edistämään jätteiden hyötykäyttöä sekä tehokasta energiataloutta. Kaikissa toiminnoissamme sitoudumme noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä määräyksiä. Tavoitteiden toteutumisen edellytyksenä on avoin tiedottaminen ja vuorovaikutus kaikkien sidosryhmien kesken.

Palveluhenkinen henkilöstömme, laaja osaamisalueemme, vahva kokemuksemme sekä asiakaslähtöisyytemme ja joustavuutemme varmistavat tuloksellisen yhteistyön asiakkaidemme kanssa.

Palveluumme ovat luottaneet mm. seuraavat yritykset:

Bilfinger Industrial Services Oy
Dieffenbacher Panelboard Oy
Esys Oy
Fazer Finland Oy
Fazer Leipomot Oy
Fazer Makeiset Oy
Finavia Oyj
Finnair Technical Services Oy
Fortum Waste Solution Oy
Fortum Waste Solution AB
Jauhetekniikka Oy
Leipurin Oy
Maintpartner Oy
MariMatic Oy
Metsä Wood Lohja
Orfer Oy
Oy Galvatek Ab
Polttimo Oy
Protacon Oy
Quant Finland Oy
Raute Oyj 
Saalasti Oy
Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Sinebrychoff Supply Company Oy
Versowood Oy
Viking Malt Oy
Vulganus OyLuotettava kumppani -logo
Valikko