Ratkaisemme teollisuuden ongelmat ― hyvällä asenteella ja kovalla ammattitaidolla!

Monipuolista työtä eri puolilla maailmaa

Antton Mäki työskentelee Systellä sähkömiehenä. Hienointa työssä on sen monipuolisuus. Luonteeltaan Antton on sellainen, ettei viihdy pitkiä aikoja paikallaan ja työnsä puolesta hän onnekseen pääseekin myös reissaamaan.

Antton ajatui rakennussähkö- ja automaatiopuolelle omien sanojensa mukaan hieman vahingossa. Työssään Systellä hän esimerkiksi kytkee moottoreita ja kaikkia muita automaatioantureita, vetää kaapeleita sekä asentaa kaapelihyllyjä.

– Siisteintä työssäni on monipuolisuus ja vaihtelevuus. Erilaiset sähköllä ohjattavat laitteet ovat kiehtovia, Antton sanoo.

Antton Mäki

Osaaminen kehittyy jatkuvasti

Anttonin mukaan Syste kouluttaa asentajia ammattilaisiksi. Parhaiten hän itse kuitenkin kokee oppivansa töitä tekemällä – eli asentamalla vanhempien asentajien opissa. Töiden vastuullisuus määrittyy kunkin työntekijän oman osaamistason mukaisesti.

– Oikeastaan kukaan sähkö- tai automaatiomies ei koskaan osaa kaikkea. Se on sellaista elinikäistä oppimista, jos sellaiseen on vain mahdollisuus, Antton summaa.

– On ollut sellaisia projekteja, joissa olen itse saanut olla kärkimiehenä. Se on siistiä, kun saa vastuuta ja itse ajatella sekä hoitaa asioita, Antton iloitsee.

Asentajan tarpeita kuunnellaan

Työnantajana Antton kuvailee Systeä joustavaksi ja ihmisläheiseksi. Asentajaa ja asentajan tarpeita oikeasti kuunnellaan ja sen mukaan usein määräytyvät työtkin. Työnjaossa otetaan huomioon se, mitä kukin haluaa tehdä ja mikä on kellekin mielekästä. Halutessaan pääsee myös ulkomaille.

– Ulkomaan komennuksia tulee heitettyä jonkin verran. Mieleenpainuvin niistä on Azerbaidžanin komennus. Pistimme siellä pystyyn sellaisen leipomolinjaston, Antton muistelee.

– Olen luonteeltani vähän sellainen, etten haluaisi olla aina samassa paikassa. Näin saan olla aina välillä kotona ja välillä reissussa. Se on parasta, Antton toteaa.

logo

Syste, Hyvinkää
Kankurinkatu 4-6 (A1- ovi)
05800 Hyvinkää

Syste, Hollola
Tarmontie 6 (D-ovi, toinen kerros)
15860 Hollola

Copyright © 2024 Syste Oy
Lähetä tarjouspyyntö