Teollisuusautomaatio

Teollisuusautomaatio ammattitaidolla Syste Oy:ltä! Syste tarjoaa läheisen yhteistyökumppaninsa kautta laajasti automaatiojärjestelmien suunnittelupalvelua sekä keskusvalmistusta.

Teollisuusautomaatio ja teollisuuden sähköasennukset ovat Syste Oy:n toiminnan keskipisteessä. Kauttamme asiakas saa halutessaan käyttöönsä koko teollisuusautomaatioon liittyvän palveluketjun. Systen konseptista löytyy yhden oven kautta mm. automaatiosuunnittelu, dokumentointi, keskusvalmistus, laite- ja tarvikehankinta, asennuspalvelut sekä kunnossapito. Myös jo käytössä olevien laitteiden ja linjojen laajennukset sekä modernisoinnit kuuluvat osaamiseemme.

Ota yhteyttä asiantuntijaan »

Teollisuusautomaatio - luotettavasti ja pitkällä ammattitaidolla

Teollisuusautomaatio – monipuoliset ratkaisut

Teollisuusautomaatio on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, koska ratkaisujen käyttäminen tuotannossa lisää prosessien tuottavuutta ja alentaa tuotteiden kustannusta parantamalla valmistuksen prosessia monin tavoin. Teollisuusautomaation avulla voidaan parantaa tuotteiden tasalaatuisuutta, lisätä valmistuksen nopeutta, kasvattaa tuotteiden ja valmistuksen laatua sekä laskea kustannuksia suoraan vähentyneiden operaattorituntien kautta.

Nykyaikaiset teollisuuden automaation ratkaisut vähentävät huoltokatkoksia ja nopeuttavat ongelmien ratkaisua mm. tiedonkeruun kautta. Parhaissa tapauksissa ongelmat voidaan estää etukäteen analysoimalla kerättyä dataa ja asettamalla esim. valvomoon ennakkohuoltoa ohjaavia mittareita ja hälytyksiä.

Ota yhteyttä

Moderni teollisuusautomaatio

Syste on mukana kehittyvässä automaatiossa ja kauttamme saa mm. teolliseen internettiin liitettävät palvelut. Syste voi mm. toimittaa teollisuuteen valvomon ohjelmistoineen ja asennuksineen sekä tarvittavat tiedonkeruuseen liittyvät tuotteet. Tiedonkeruun tulokset voidaan jakaa pilvipalvelun kautta laajasti tai se voidaan toteuttaa suljetusti vain paikallisena tuotteena. Logiikoiden ohjelmien muutokset ja vianetsintä etänä ovat meille arkipäivää.

Tuottamamme teollisuusautomaatio on aina hyvin dokumentoitu ja siten myös jälkikäteen helposti muutettavissa tai laajennettavissa. Kaikki toimittamamme ratkaisut ja asennukset tehdään asiakkaan standardien ja merkintätapojen mukaisesti ja kuvat päivitetään lopulliseen muotoonsa ennen asennuksen luovuttamista. Dokumentit toimitetaan sekä sähköisesti tilaajalle, että paperikansiossa asennuspaikalle.

Olemassa olevan järjestelmän päivittäminen

Tarjoamamme palveluiden ansiosta jo olemassa oleva teollisuusautomaatio voidaan päivittää nykyisiä tarpeita vastaavaksi, vaikka järjestelmä olisi toisen palvelutarjoajan tekemä. Voimme tarvittaessa korvata jo olemassa olevia logiikoita tai muita järjestelmän osia uusilla käyttäen vanhaa järjestelmää mahdollisimman paljon hyväksi tai vaihtaa koko järjestelmä uusiin ja nykyaikaisiin ratkaisuihin korvaamalla se kokonaisuutena olemassa olevien prosessilaitteiden kanssa yhteensopivilla järjestelmillä.

Toimitamme tuotannon laitteiden modernisointeja ja tehostamiseen liittyviä ratkaisuja myös avaimet käteen -tyyppisinä ratkaisuina, jolloin kauttamme saa myös putki- ja koneasennukset tai näiden muutokset. Tällaisissa ratkaisuissa kauttamme saa projektissa tarvittavat palvelut ja osaamisen.

Projektit tehdään tiukassa yhteistyössä asiakkaan kanssa ja toteutetaan vaiheittain, jotta varmistamme lopullisen tuotteen tarkoituksenmukaisuuden. Asiakkaan tehtävänä on antaa tarvittavat lähtötiedot ja hyväksyä esittämäämme ratkaisut, muun toteutamme me. Toteutamme lisäksi kaikenlaiset teollisuuden sähköasennukset.

Kysy lisää teollisuusautomaatiosta!

Ota yhteyttä

Valikko