Teollisuuden sähköasennukset

Teollisuuden sähköasennukset kuuluvat erikoisosaamiseemme. Yrityksenä toimimme Hyvinkäältä ja Lahdesta käsin ympäri maailman. Nykyisiä asiakkaitamme yhdistää korkean toiminnallisen ja teknisen laadun tavoittelu sekä erilaiset säännökset sekä standardit. Olemme erinomainen kumppani toiminnan ja tuotteen laatua arvostavalle asiakkaalle.

Teollisuuden sähköasennukset asiakkaan tarpeiden mukaan

Teollisuuden sähköasennukset- ammattitaitoisesti Syste Oy:lta

Teollisuuden sähköasennukset voivat tarkoittaa muun muassa sähkölaitteiden tai keskusten valmistusta, laajempien järjestelmien asennusta, mahdollista järjestelmien käyttöönottoa ja asennusvalvontaa tai jotakin näistä erikseen. Usein hoidamme tai järjestämme myös kunnossapitoa ja etävalvontaa asentamillemme järjestelmille.

Valtaosa asiakkaistamme on suomalaisia valmistavan teollisuuden yrityksiä, jotka edustavat pääosin elintarviketeollisuutta sekä prosessiteollisuuden laitevalmistajia, joilla on tarvetta sähköasennuksille. Palvelemme myös asiakkaita, joilla on pienempiä sähkö- tai automaatioasennuksiin liittyviä erityistarpeita.

Onko teollisuuden sähköasennus sinulle ajankohtaista?

Ota yhteyttä »

Teollisuuden sähköasennukset monipuolisesti

Kokeneet asentajamme ovat työskennelleet mm. metsä-, metalli-, cleantech- ja elintarviketeollisuuden sähköasennusten parissa. Asennusosaamiseen kuuluu mm. kaapelihyllyjen asennus, keskusten valmistus ja – kytkentä, erilaiset toimilaitteet, anturit, venttiilit, väylät, logiikat, valokuidut jne. eli lähes kaikki teollisuuden sähköasennukset kuuluvat osaamiseemme. Teemme tarvittaessa pöytäkirjat, tarkastukset, loppudokumentoinnit yms. palvelut, joilla varmistamme asennusten onnistumisen.

Teollisuuden sähköasennukset tehdään myös siististi, sillä asentajamme siivoavat asennustensa jäljet ja jättävät työpisteen aina sellaiseen kuntoon, ettei asiakkaan tarvitse korjata asentajiemme jälkiä. Sitoudumme aina 100% asiakkaan laatujärjestelmään ja ohjeisiin, jotka liittyvät tuotteen, asentajan tai ympäristön turvallisuuteen. Asentajillamme on kaikilla tarvittavat työkortit, turvakortit, Atex- pätevyydet sekä ensiapukoulutus voimassa.

Integroidumme parhaan mukaan asiakkaan työaikavaatimuksiin ja pyrimme aina ratkaisuihin, joiden avulla asiakkaan vaatimukset tulevat täytettyä resurssien ja työn jäljen osalta. Asentajiltamme löytyy Valttikortit sekä tarvittavat turvavarusteet eri työmaiden vaatimusten mukaisesti. Olemme Tilaajavastuu.fi palvelun jäseniä, jonka kautta asiakas voi aina tarkistaa keskeisimmät tilaajavastuulain vaatimusten täyttymiset.

Ota yhteyttä »

Palveluksessasi asiantuntevat asentajat

Teollisuuden sähköasennukset onnistuvat taatulla laadulla, sillä asentajamme ovat kaikki koulutukseltaan ja osaamiseltaan vähintään automaatioasentajia ja osaavat myös muut sähköasennukset eli voimme hoitaa lähes kaikki teollisuuden sähköasennukset. Monilla on tämän lisäksi osaamista laajemmin myös logiikoista. Pyrimme kasvattamaan osaamistamme koko ajan kouluttamalla asentajiamme uusien järjestelmien vaatimusten mukaisesti. Parhaimmillaan asentajamme voivat hoitaa koko järjestelmän asennuksen hyllyasennuksista käyttöönottoon asti.

Asentajat tulevat sinne missä työt ovat

Toimimme tyypillisesti sopimuspohjaisella tuntilaskutuksella. Teollisuuden sähköasennukset tapahtuvat asiakkaan tiloissa tai asiakkaamme loppuasiakkaan tiloissa, kotimaassa sekä ulkomailla. Otamme haluttaessa vastuun teollisuuden sähköasennuksista mittauksineen tai toimimme asiakkaamme resursseina ns. asiakkaan haalareissa tarjoten joustavuutta asiakkaan omiin resursseihin. Joustavat itserakennetut pilvijärjestelmämme mahdollistavat työajan seuraamisen ja raportoinnin asiakkaiden tarpeen mukaan mistä päin tahansa maailmaa, jossa on mahdollista päästä internetin ääreen.

Asentajamme ovat tottuneet matkustamaan projekteissa ympäri maailman. Kotimaan lisäksi olemme olleet asennuksilla Euroopan maiden lisäksi mm. Venäjällä, Etelä-Afrikassa, Etelä–Amerikassa ja Australiassa.

Varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen, tarjoamme asiakkaidemme käyttöön koko Systen tuotekonseptin. Konseptin mukaisesti asiakas saa kauttamme kaikki sähköasennuksiin ja teollisuusautomaatioon liittyvät asennukset ja tuotteet.

Tilaa teollisuuden sähköasennukset alan ammattilaiselta

Ota yhteyttä!

Valikko